Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Érdemes Siófokról Miskolcra...

Érdemes Siófokról Miskolcra költözni?

Figyelt kérdés
Siófokon lakom albérletben, nem olyan fényesen, de van 6 millió forint félretéve, amiből Miskolcon tudnék saját panellakást venni. Miskolc-Avas Szentgyörgy utcában néztem lakást, az milyen hely?
2016. júl. 28. 03:15
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Jézus, eszedbe ne jusson, inkább bp vagy győr.
2016. júl. 28. 10:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Gyere Komlóra :D

Vannak 3 millioert is lakasok boven.

2016. júl. 28. 10:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Én mennék, mert nagyobb város, több szórakozási lehetőség meg minden (Siófokon ha nem vendéglátásból akarsz élni, akkor mit csinálsz?) A Szentgyörgy utcában viszont nem véletlenül olcsók a panelok, elég vegyes környék (lépcsőházanként változik, ki tudsz fogni tök jót és gázosat is). Ha 6 milla alatt veszel ott lakást, akkor valszeg az utóbbi.
2016. júl. 28. 22:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Interneten keresztül dolgozom ( nem mondom meg, hogy mit, ha nem baj ), s az se egy utolsó szempont, itt Siófokon baromi lassú, panelban 7 valamikor 15 Megabites, bár ez nem hangzik fontos dolognak, de nagyon nem mindegy a sebesség, Miskolc meg azért nagy város, Digi is van ott, ha jól tudom. Szóval emiatt is mennék innen.
2016. júl. 28. 23:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, hogy ez a sz*ros város mitől ilyen drága, semmi sincs itt, de tényleg.
2016. júl. 28. 23:07
 6/8 Balikusz válasza:
Menekülj Miskolcról!Ne gyere ide.
2016. aug. 3. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne keltsd már a pánikot, nem Detroitról van szó...
2016. aug. 4. 00:26
 8/8 anonim válasza:
Jó kis város ez , van itt minden , de azért vannak olyan helyek ahova sötétedés után már nem merészkednék el.
2016. aug. 6. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!