Pénzkeresés interneten? 10 dollár egy link megnyitásáért, majd 30-60 másodperc utáni bezárásáért? Ezt valóban igaz? Kifizetik?
Tudom az oldalcímet. Elküldöm.
Vélemény? :S Szkeptikus vagyok. Szerintem az életben semmit sem adnak ingyen. Az ismerősöm szerint ez nem ingyen, mert linkeket nézel, és azért kapod a pénzt. Szerintem viszont így is lényegében a semmiért fizetnek neki! Vajon mi az igazság? Amúgy neki semmit sem kell fizetnie, küldenie, még számlaszámot sem kérnek.
Pár éve elég sok ilyen jellegű (kattintgatásért pénzt) oldal volt, de nagyrészük alapból nem fizetett és ha volt is 1-2 amelyik igen, azok is csak az első párszáz emberkének, majd eltűntek a színről.
Jelen esetben már a 10$-os kattintáson megbukik a dolog...
Kinek érne meg több mint ezer Ft-ot, hogy megnézzenek egy oldalt?
Ne haragudj, de a linket a fentebbiek miatt már meg sem nézem...
Végül, de nem utolsósorban: a Paypal-on való regisztrálás sem olyan egyszerű, dombornyomott Visa, vagy valamilyen netbank-os kártya is kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!