Mennyire megbízható az Ebay? Pl. :új Converse 1300 forintért. Ez tényleg ilyen, vagy átverés?
Figyelt kérdés
2016. júl. 24. 20:32
2/10 anonim válasza:
Attól függ,hogy honnan érkezik...ha Kínából,akkor lehetséges,ott minden olcsó,nincs szállítási költség se,úgyhogy ott elképzelhető! :) De ha máshonnan,akkor már gyanús :/
3/10 anonim válasza:
Ja,igen,bocsi,látom a linked :D Úgy látom Kínából jön,szóval lehetséges! :) Meg nem veszíthetsz vele,max.egy ezrest ;) szerintem megéri! :D
4/10 A kérdező kommentje:
okés, köszi :)
2016. júl. 24. 20:50
5/10 anonim válasza:
Az ebay megbízható, az eladók nem. Ez hamisítvány.
És attól sem függ, hogy honnan érkezik, egyrészt, mert van dropshipping is a világon (látszólag angoltól rendeled, de ő valójában kínából rendeli a Te címedre, tehát a végső csomag kínából jön, de amíg nem érkezik meg, addig erről fogalmad sincs), másrészt pedig vettem már hamisítványt angliából (onnan is érkezett), mikor szóvá tettem rögtön utalta vissza a pénzt gondolkodás nélkül
6/10 anonim válasza:
Annyira azért nem olcsó, elsőre 6.25 dollárt írt ki, de ha beállítom a méretet és a színt, akkor már 41.95 dollár.
7/10 anonim válasza:
Az ebayen a hamasítványokat azért próbálják üldözni,Ruhánál pl igen keveset láttam .Ez is eredeti vszínű,mint az előző hsz írta te nézted be az árát.Műszaki cikkeknék azért van fake.
8/10 anonim válasza:
Szín/méret függő az ár..és nem 1300ft
9/10 anonim válasza:
1300 ft az csak a doboza... amit egyébként nem kapsz. Meg hát Kínából jön, szóval valószínűleg nem eredeti. 9000+ ft-ért meg a hamis igencsak drága.
10/10 A kérdező kommentje:
Koszi, tudom mar, mindegy😁😅😂
2016. júl. 25. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!