Ismertek még olyan oldalakat, ahol van ingyenes szállítás? (pl. Ebay, Aliexpress) Ilyenek kellenének.
Pl. Banggood
De azt tudod h nem minden esetben ingyenes? Minden ajánlatnál külön meg kell nézni különösen a kedvező árúaknál. Gyakori hogy olcsóbb de a szállítással együtt drágább, mint máshol a drágább ingyenes szállítás. Ugyanakkor olyan is van ahol nem ingyenes a szállítás de fizetős szállítással együtt is olcsóbb mint máshol ingyenes szállítással...
Bár ez nem külföldi oldal,de az egeszsegguru.hu -ról szoktam ami olyan, mert abszolút nem reklámozzák de a szállítás ingyenes! És nem úgy mint általában,hogy kéne minimum rendelési összeg.
Egyébként Ebay-en kívül nem szoktam máshonnan külföldről ja de,még a VidaXL jutott most eszembe ott is ingyenes.😊 Pedig izgatná a fantáziám más oldal is,de úgy vagyok vele,hogy Ebay-t már ismerem. Van valami strawberry.net is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!