Rendeltem, közben "kifutott"? (Edigital)
Figyelt kérdés
Szóval, július 15-én leadtam egy rendelést egy laptopra az edigital webáruházában. A gép nem volt raktáron, az oldal is azt jelezte, hogy "rendelésre", azt mondták, hogy ilyenkor egy hét általában a beszerzési idő. Tegnap a rendelésem állapota még "beszerzés alatt" volt, viszont a webáruházban a laptop oldalán a "rendelésre" felirat átváltott arra, hogy "kifutott", és már rendelést indítani sem hagy. Ilyenkor mi a helyzet a futóban lévő rendeléssel? o.o2016. júl. 20. 13:46
1/5 PresidentEvil válasza:
Ez a következőképpen néz ki: te leadod a megrendelést, ők továbbítják a nagyker felé és várják, hogy megérkezzen. Ettől teljesen függetlenül mondjuk két nap múlva a nagyker értesíti a termékmanagert, hogy X és Y termékek már nem rendelhetők, a TM ilyenkor beállítja a számlázórendszerben (ezzel együtt pedig a webshopban) a "kifutott" jelzést. A két dolog, a te rendelésed és a TM bejegyzése egymástól független. A bolt várja, hogy a terméked megérkezzen, de nem fog, mivel az már nem rendelhető. Ezt vagy észreveszik az ED emberei, vagy nem. Ha igen, akkor kapsz egy mailt, hogy a cucc nem rendelhető és válassz mást, vagy egy idő után te jelentkezel, hogy miért nem jött meg, amit rendeltél. Van egy harmadik lehetőség is, miszerint szerencséd van és még egy utolsó szállítmány érkezik, abból megkapod, amit rendeltél, de ez nagyon ritka.
2/5 anonim válasza:
Mond le a rendelést és örülj, hogy nem vettél végül semmit se tőlük. Ajánlom figyelmedbe a tékozló homárt, az e-digital állandó téma, folyamatosan vannak komoly problémák.
3/5 A kérdező kommentje:
Uhh, köszönöm a válaszokat. Olvastam róluk, de nekem még semmilyen problémám nem volt velük, a legdurvább dolog egy komoly egynapos csúszás volt ://
Azért remélem, nekem jut még belőle egy szállítmány, mert nem szeretnék másikat.
2016. júl. 20. 14:53
4/5 anonim válasza:
Szia,és végül megkaptad? Mert van egy rendelésem,mikor rendeltem akkor még raktáron volt,most pedig már kifutott. Emiatt aggódom picit,a termék követésnél azt írják,hogy átszállítás alatt a szaküzletbe.
5/5 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem a státusz végig "beszerzésre vár" volt, így felhívtam az ügyfélszolgálatot. Minden horrortörténet ellenére második hívásra sikerült elérni egy ügyintézőt. Sajnos a beszállító egyáltalán nem jelzett vissza nekik, ezért a rendelés törölve lett. Ma érkezik a gép egy másik helyről.
2016. aug. 3. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!