Van értelme újra jelentkezni olyan állásra, amit korábban nem nyertem el?
Figyelt kérdés
Újra hirdetnek egy pozíciót, amit pár hónapja megpályáztam. Van értelme újra jelentkezni, vagy a cég magától keresne, ha érdekelném őket?2016. júl. 19. 15:21
2/7 anonim válasza:
Van vesztenivalód azzal, hogy beadod újra a jelentkezésedet? Ugye hogy nincs.
3/7 anonim válasza:
Te döntöd el, próbálkozni lehet . Én évekkel ezelőtt elkövettem azt a hibát, hogy 100x is jelentkeztem ugyanoda, soha nem vettek fel . Aztán évek teltek már el, egyszer jelentkeztem és felőlem hirdetheti magát bárki orrba meg szájba, többé a fáradságot nem veszem, hogy jelentkezést adjak be . Nézd, ha akkor volt valaki akit nálam alkalmasabbnak találtak akkor váljék egészségükre és várják a szőke herceget fehér lovon . De mint mondottam Te döntesz és sok minden befolyásolja persze a döntést .
4/7 anonim válasza:
E-mailt küldeni csak egy gombnyomás.
5/7 anonim válasza:
simán lehet, hogy már ott sincs a HR-es aki az előző alkalommal félredobta a leveled.
És kevés cég épít adatbázist, hogy ilyen esetben keressenek, főleg ha valami gyakori poziról van szó.
Nyugodtan add be újra
6/7 anonim válasza:
Na ennyire nézik hülyének az embert!!! Nem tudom mi a szokás most, de elviekben 3-6 hónapig meg kellene őrizni a befutott önéletrajzokat . Ennyibe vették a pályázatodat, a szemétbe dobták. Máskülönben ha csak pár hónap telt el, hogy jelentkeztél már börgetnék a telefonodat.
7/7 anonim válasza:
Miért kellene megőrizni addig? Ki fogja rendszerezni, felcimkézni, visszakereshetővé tenni? Csomó munka, egy rakás állásnál könnyebb újat feladni, mint a fél éveseket hivogatni, főleg hogy a jó emberek nem munkanélküliek fél évig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!