Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért a leggazdagabbak sokszor...

Miért a leggazdagabbak sokszor a legnagyobb sóherek?

Figyelt kérdés
Vállalkozó apuci húsz éves kisfia, úgy váltogatja maga alatt a 30 milliós autókat mint más a ruháit se. De a vendéglátó egységébe mikor kiszolgálót keresett 12 órára akarta beállítani a jelentkezőket próbanapra, 6000Ft fizetésért. Fél hogy nem lesz pénz új 30 milliós autóra?
2016. júl. 18. 12:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
24%
,,amiért téged akarnak" akart lenni
2016. júl. 18. 14:11
 12/19 A kérdező kommentje:

Miért kéne nekem bármit is tennem?

Ő mit tett érte? Semmit? Akkor nekem miért kéne?

Valaki úgy is azzal dobálózott hogy ha én lennék a helyébe akkor én sem csinálnám másképp.

2016. júl. 18. 14:13
 13/19 anonim ***** válasza:
39%

Ja értem kellene a jó fizu a semmiért.

Aha,ébresztő.

Azért kellene,mert akkor elismert leszel és magas fizetésed is lehetne plusz bekerülsz az elitbe a szakmádban és csinálhatsz vállalkozást.

tudom könnyebb otthon dögleni de akkor fogadd el a sorsodat.

Azt a 30millás kocsit nem adják ingyen.

Miért nem magaddal foglalkozol,hogy te is odakerülj?

2016. júl. 18. 14:15
 14/19 anonim ***** válasza:
26%
Azért 12 órára 6000 Ft pofátlanul alacsony fizetés (500 Ft/óra). Miközben meg látszik, hogy neki van mit a tejbe aprítani. Ezt tudjátok hogy hívta Marx? Kizsákmányolás! Szerintem ezzel van baja a kérdezőnek.
2016. júl. 18. 14:41
 15/19 anonim ***** válasza:
60%

"Ő mit tett érte? Semmit? Akkor nekem miért kéne? "

Jahogy hogy te semmit nem akarsz tenni a sikerért, de közben itt vered az asztalt. Elárulom hogy marha nagy meló egy vállalkozást átvenni, amit nem te alapítottál.

Amúgy meg te is bármikor alapíthatsz egy menő vállalkozást és tütüzhetsz a 30 milliós autóval.

Fő kérdéshez visszatérve lehet hogy ők értenek a pénzhez és a vállalkozáshoz, ezért nem adnak nettó 400-at a dolgozóknak. Mert amúgy ha annyit kapnál többet dolgoznál? vagy jobban? Nem.

Ez egy profitorientált vállalkozás, nem a Máltai szeretetszolgálat.

2016. júl. 18. 14:47
 16/19 anonim ***** válasza:
40%

#14-es ennyit ér a munkája pont.

Ezek az alacsony fizetett melók,próbálj meg találni fejlesztőt ennyiért,soha nem fogsz,még egy egyetemi hallgatót sem.

2016. júl. 18. 15:04
 17/19 anonim ***** válasza:
77%

Vegyészmérnökként 600Ft-os az órabérem, neked mosogatóként számításaid szerint 300Ft (6000/12=300???) és ezért hőzöngesz, valójában pedig 500Ft-ot kapsz óránként.

Legyél vállalkozó Balázska és fizess 20 000-es órabért a mosogatóidnak!

2016. júl. 18. 21:34
 18/19 A legböszmébb Feri ***** válasza:
52%

Kérdező, emlékezz, hogyan tanították a Karl Marx Közgazdaságtudományi Egyetemen.

No, hogyaszongya:

"Há' minek fizessek többet, ha a marha ennyiért is megcsinálja?!"

2016. júl. 19. 15:14
 19/19 anonim ***** válasza:
71%
Ha többet fizetne, többe kerülne az árú, akkor meg az lenne a baj.
2016. júl. 19. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!