Miért a leggazdagabbak sokszor a legnagyobb sóherek?
Miért kéne nekem bármit is tennem?
Ő mit tett érte? Semmit? Akkor nekem miért kéne?
Valaki úgy is azzal dobálózott hogy ha én lennék a helyébe akkor én sem csinálnám másképp.
Ja értem kellene a jó fizu a semmiért.
Aha,ébresztő.
Azért kellene,mert akkor elismert leszel és magas fizetésed is lehetne plusz bekerülsz az elitbe a szakmádban és csinálhatsz vállalkozást.
tudom könnyebb otthon dögleni de akkor fogadd el a sorsodat.
Azt a 30millás kocsit nem adják ingyen.
Miért nem magaddal foglalkozol,hogy te is odakerülj?
"Ő mit tett érte? Semmit? Akkor nekem miért kéne? "
Jahogy hogy te semmit nem akarsz tenni a sikerért, de közben itt vered az asztalt. Elárulom hogy marha nagy meló egy vállalkozást átvenni, amit nem te alapítottál.
Amúgy meg te is bármikor alapíthatsz egy menő vállalkozást és tütüzhetsz a 30 milliós autóval.
Fő kérdéshez visszatérve lehet hogy ők értenek a pénzhez és a vállalkozáshoz, ezért nem adnak nettó 400-at a dolgozóknak. Mert amúgy ha annyit kapnál többet dolgoznál? vagy jobban? Nem.
Ez egy profitorientált vállalkozás, nem a Máltai szeretetszolgálat.
#14-es ennyit ér a munkája pont.
Ezek az alacsony fizetett melók,próbálj meg találni fejlesztőt ennyiért,soha nem fogsz,még egy egyetemi hallgatót sem.
Vegyészmérnökként 600Ft-os az órabérem, neked mosogatóként számításaid szerint 300Ft (6000/12=300???) és ezért hőzöngesz, valójában pedig 500Ft-ot kapsz óránként.
Legyél vállalkozó Balázska és fizess 20 000-es órabért a mosogatóidnak!
Kérdező, emlékezz, hogyan tanították a Karl Marx Közgazdaságtudományi Egyetemen.
No, hogyaszongya:
"Há' minek fizessek többet, ha a marha ennyiért is megcsinálja?!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!