Van valami megoldás?

Figyelt kérdés

Apukámat nem rég temetem el, a temetést az önkormányzat állta, és most kellene elkezdenem törleszteni, de nincs miből! 20éves vagyok minimálbérből élek!

Kaptam támogatást ez 40e ft. így még 160ezer kellene.

De akkor éhen hallok...

2010. ápr. 15. 18:52
 1/7 anonim ***** válasza:
részletekben nem lehet?
2010. ápr. 15. 19:15
 2/7 A kérdező kommentje:

de, írtam... "most kellene elkezdenem törleszteni"

de 60 ezer ft-ból ilyenekre nem marad pénz

2010. ápr. 15. 19:21
 3/7 anonim ***** válasza:
de nem írtad, hogy mennyit kell fzetni havonta, csak azt, h 160ezer
2010. ápr. 15. 19:25
 4/7 A kérdező kommentje:
25 ezresével
2010. ápr. 15. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:

60e Ft-ból tényleg sok sajnos.

figyu, írd meg a sztorit ide részletesen:

[link]

egy jó barátom szerkeszti a lapot, köztisztviselő, hátha tud valami megoldást vagy segíteni, hogy lehet e valamit tenni ebben az esetben, vagy talán tud javasolni valamit.

nem 100%, de utána néz biztos. Max 1 órán belül válaszol szerintem.

2010. ápr. 15. 19:51
 6/7 anonim ***** válasza:
jah egy fontos, írd meg azt is, hogy melyik városban laksz, ha jól tudom városa válogatja a szabályokat. mindenesetre nem árt ha azt is megírod neki.
2010. ápr. 15. 19:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem írd meg nekik (vagy személyesen is eljárhatsz), hogy mi a helyzet, és nem tudod 25 ezrével törleszteni, csak mondjuk havi 3 ezerrel. De ez mi volt tul.képpen? Kamatmentes kölcsön az önkormányzattól? Én még nem is hallottam ilyet. Csak olyat, hogy ha nincs aki eltemettesse az illetőt, akkor az önkormányzat állja, de olyat még nem hallottam, hogy a hozzátartozótól visszakérik.. ezek szerint ilyen is létezik?

A másik, amit írni akartam: Részvétem, nagyon sajnálom ami történt. :(

2010. ápr. 15. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!