Hol lehet beváltani forint fémpénzt?
Figyelt kérdés
Összegyűjtöttem 70ezer forintot 50,100,200as érmékkel
Hol tudom beváltani, kell érte fizetni?
2016. júl. 13. 15:14
1/5 anonim válasza:
Elvileg bankban és postán be tudod váltani, de felára van. Ha jól tudom ha összeteszed gurigákba akkor nincs külön költség. De azt is megteheted, hogy boltban azzal fizetsz, általában imádják ha egy raklapnyi aprót kapnak (én is külön gyűjtöm ezeket a címleteket, de 10-15E-ig max, s amikor fizetek vele majd lehajolnak a lábamat csókolgatni :D )
2/5 anonim válasza:
Mi az hogy felára van ??? xd Nem forgalomból kivont pénzt visz, meg nem is sérültet !!! Jó, hogy már nem én fizetek azért, hogy CSERÉLÜNK .
Vigyél el 5000 ft aprópénzt pár boltba, aztán mondd a pénztárosnak adjon érte papír ötezrest . Bemész 10 boltba, már van 50 ezer forintod papír pénzbe .
3/5 anonim válasza:
Drága kettes, igen, feláras, 50 darab felett kb 5% szokott lenni a beváltás. Ez van ha tetszik ha nem. Ezért is írtam, hogy fizessen vele, mert ott nincs felár, sőt, boltokban szokták szeretni a sok aprót.
4/5 anonim válasza:
Drága 3as én meg ezért írtam hogy sétáljon be a boltokba .
5/5 anonim válasza:
Drága #4-es. A boltosok nem válthatnak pénzt, mert tranzakciónak minősül. Pénzt csak pénzintézetek / posta /pénzváltó válthat. :) (ritka ostoba egy törvény, de ez van sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!