Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Interneten keresnék pénz és...

Interneten keresnék pénz és VAN eladható tudásom, de mégsem kapok állást, mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy miért nem ad senki sem munkát az upworkon, ha 3 éves tapasztalattal rendelkezek videó szerkesztés területen, de még le sem tesztelik a képességeimet, pedig fölajánlottam hogy az első 2 videót ingyen megcsinálom mert hobbiként űzöm a szakmát és még így sem jeleztek vissza, benyújtottam 12 proposal-t és 5 öt elutasítottak a többiről fogalmam sincs. Az upwork accom meg alap, semmi oktatást sem adtam meg (8 általánosom van), röbid bemutatkozás, semmi portfolio, meg stb, ez mennyire fontos? Egy komoly kép van kirakva rólam mosolygós helyett, 8$/órában dolgoznék..lehet bemutatkozó videót készíteni azon gondolkodom hogy lehet érdemes lenne mert az tükrözné a skilljeim. Tapasztalatok?
2016. júl. 13. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Referencia kéne neked... vállalj el ingyen munkákat, amit később tudsz mutogatni.
2016. júl. 13. 12:35
 2/8 anonim ***** válasza:

' Az upwork accom meg alap, semmi oktatást sem adtam meg (8 általánosom van), röbid bemutatkozás, semmi portfolio, meg stb, ez mennyire fontos? '

Te magad alkalmaznad magadat igy? Valoszinuleg tele van az upwork penzre acsingozo tinedzser meg indiai youtube-magusokkal meg photoshop-artistakkal, ne nagyon szamits tenyleges munkara, ha semmi referenciad vagy portfoliod sincs.

2016. júl. 13. 12:35
 3/8 A kérdező kommentje:
A portfolio felejtős, mert rossz vagyok photoshopban és fizetni sem tudnék érte. Ingyen munkákat elvállalnék, szeretek motázsokat csinálni, de a minimum órabér 3$ ingyen tilos upworkon munkát végezni. Referencia...hogyan szerezhetnék? Látják upworkon ha már dolgoztam valakinél jó az értékelésem stb. az jelenti a referenciát? (keződ vagyok)
2016. júl. 13. 12:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Portfolio nem csak photoshop munkakat jelent, ha video szerkesztes az erosseget, keszits par montazst neten fellelheto ingyenes videokat felhasznalva, esetleg keszits magad videokat a telefonoddal es azokbol keszits montazst.

A 3$ minimal ber csak az oraberes meloknal ervenyes, leteznek fix osszegu melok.

2016. júl. 13. 12:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, ilyet fogok készíteni.
2016. júl. 13. 12:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Showreel készítést elvállalnál ingyen? Illetve referenciaként feltüntetnélek természetesen mindenhol, ahol kérik.
2016. júl. 13. 13:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Amúgy hogy a kérdésre is válaszoljak, a portfólió szerintem fontos, és lentről kell kezdeni, én is nagyon sokáig teljesen ingyen dolgoztam a szakmámban, hogy legyen felmutatható tapasztalatom. Mert sajnos azt nem számítják tapasztalatnak, ha otthon magadnak szerkesztgetsz, hiába azzal is rengeteget lehet tanulni meg fejlődni. Én is szívesebben fizetek olyan embernek, aki dolgozott már úgymond komolyabb közegben. Pl. nekem fotózásra kell járnom 1-2 évente, és vannak ismerőseim, akik hobbi fotósok és elvállalnák, mégis ennek ellenére professzionális fotóshoz megyek, mert inkább egy olyannak fizetek, mint valakinek, aki csak hobbiból csinálja.
2016. júl. 13. 13:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Írok privátot. Akkor lehet hogy a hobbit mégsem hangsúlyozom, de professzionális sem vagyok, ezt látják a munkáimon, főleg azokat alkalmazzák, túl nagy a kompetencia. Ezért kéne egy rendszeres munka.
2016. júl. 13. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!