Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha megallitjak a...

Fakmetalboss kérdése:

Mit tegyek ha megallitjak a csomagom?

Figyelt kérdés
Ebayrol rendeltem egy cipőt 60 dollárért plusz kb 20 dolcsi a dhl szállítás. Montclairből jön. Mindenképp fizetnem kell az áfát? Ha igen akkor elég ha azokat küldöm el majd dokumentumokkent amiket e-mailben kaptam? (paypal bizonylat,ebaytol kapott email a vásárlás minden részleteivel)

#eBay #vám #DHL #csomag #miafucklesz
2016. júl. 13. 05:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne is írd le, honnan rendelted... Melyik orazág nem honlap.
2016. júl. 13. 05:50
 2/5 anonim ***** válasza:
És leírtad honnan jött, de nem vettem észre. Bocs. Ha kérnek igazolásokat, akkor persze, hogy elég lesz az e-mail. Fizetni nem biztos, hogy kell pluszban egyébként.
2016. júl. 13. 06:28
 3/5 anonim ***** válasza:
45%

Nézd, elvileg akkor is fizetned kell, ha nem "állítják meg" a csomagodat. Magyarországon az ÁFA (és esetlegesen vám) önbevallás útján történik. Az ellenőrzés csak szúrópróba-szerű.

Szóval, ha most nem állítják meg, akkor is megbüntethetnek utólag, ha nem vallottad- és fizetted be az adókat.

2016. júl. 13. 07:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, elég ha a paypal fizetési bizonylatot átadod nekik.
2016. júl. 13. 08:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Akkor bevallom. :D
2016. júl. 14. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!