Igen és? Mit szeretnél tudni? Kismillió helyen le van írva, hogy mi ez az egész, csak be kell pötyögnöd a keresőbe(pl Google).
Egyébként spéci kütyü nélkül - amit több ezer dollárért vehetsz meg - nem éri meg, mert többet fogyaszt a géped, mint amennyit kibányászol.
Már nem érdemes belekezdeni..
Én 2010 vége felé bányásztam egy ideig, volt 140 Bitcoinom, amit beváltottam kb 20 dollárra, és rohadtul örültem neki 14 évesen. Senki sem gondolta volna, hogy 6 évvel később nem 15 centet fog érni, hanem 660 dollárt.. Mai árfolyamon kb 25 millió Ft lenne a 140 BTC.
3-as, és nem üt meg a guta? :-)
Hogy lehet ezt lelkileg feldolgozni, hogy milliomos is lehettél volna? (komolyan kérdezem)
De hogy a kérdésre is válaszoljak - tényleg nem éri már meg...
"Senki sem gondolta volna, hogy 6 évvel később nem 15 centet fog érni, hanem 660 dollárt.. Mai árfolyamon kb 25 millió Ft lenne a 140 BTC."
Volt az 980USD is, ha a btc es usd elmult evekbeli legmagasabb arfolyaman valtottad volna at, 39milla lenne, nem 25. :D :D
#3,#5
Részvétem. (4-es)
Remélem, ilyenkor azért leírod az esetedet azoknak, akik megkérdezik: meddig fog még a font zuhanni, meddig fog még a ... emelkedni? Hadd tanuljanak belőle... Hogy mennyire nem lehet kiszámítani az ilyen dolgokat, nem lehet jövőbe látni...
"Miért teszed ezt velem... :("
Folytatom: ha januar korul a 40 millara vettel volna pl. IBM reszvenyeket, most 53 millad lenne. :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!