Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » PayPal-hoz hogyan kell hozzáre...

PayPal-hoz hogyan kell hozzárendelni OTP-s bankszámlát?

Figyelt kérdés

Megpróbáltam hozzáadni, de valamiért nem fogadta el. Esetleg angolul kéne beírni az OTP nevét? A számlaszámot csak az első 16 jegyig adjam meg vagy az utolsó 8 (ami csak 0-ból áll) szám is kell?

Ha nem sikerül hozzárendelni a számlaszámot, akkor csak a számlára visszautalni nem fogok tudni vagy más hátránya is lesz?

2016. júl. 12. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Csak a számládra visszautalni nem fogsz tudni.

De mi az hogy nem fogadja el? Mit ír ki?

2016. júl. 12. 23:38
 2/7 A kérdező kommentje:

Nagyjából azt, hogy jelenleg nem lehet érvényesíteni. Lehet, hogy valamilyen netes hiba, de azt gondolom, hogy akkor is azt írja ki, hogy ha sikertelen valamilyen hiba miatt.

Esetleg az okozhatja, hogy rosszul töltöttem ki a nevemet? Egy weboldalon azt olvastam, hogy last name-nek a keresztnevünket, first name-nek a vezetéknevünket írjuk be, tehát pont az angol jelentésével ellentétesen.

2016. júl. 13. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezt egyrészt rosszul olvastad, másrészt szerintem te bankkártyát szeretnél csatolni.
2016. júl. 13. 22:26
 4/7 A kérdező kommentje:
A bankkártyámat már sikeresen csatoltam.
2016. júl. 14. 21:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is azt írja ki, hogy valami gikszer van. Én is OTP-s vagyok. De nem csak az OTP-ssel csinálja ezt, hanem más, külföldi bankokkal is. Ami azért érdekes, mert nekem egyszer már sikerült hozzáadnom, csak töröltem. Most van pénz a paypal fiókomon és át akarom utalni, de ez a sz*r nem engedi hozzácsatolni. És már HÓNAPOK ÓTA ez megy. Úgyhogy sajna ne várd, hogy holnapra vagy 1 hét múlva majd megjavul, mert nem fog. :/
2016. júl. 14. 23:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát ez nagy kár:(
2016. júl. 16. 23:54
 7/7 anonim válasza:
Akik még mindig arra várnak, hogy egyszer sikeres legyen a csatolás: ha állandóan hibát dob, akkor írni kell a PayPal Supportnak, ők majd intézik a többit, mert gyakori hiba.
2016. aug. 18. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!