Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » összegyűjtöttem 600 ezer...

összegyűjtöttem 600 ezer forintot. Tudom nem sok péz, de most csak ennyi lett. Ti a helyembe, mibe forgatnátok meg ennyit? Lehet legális ötlet, lehet kevésbé az, tippeket kérek. De ha lehet kokszot, meg hasonlot ne ajáljatok. Nos?

Figyelt kérdés

2016. júl. 10. 22:36
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Fundamenta.
2016. júl. 10. 23:02
 2/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
54%
Befektetni semmire sem elég, inkább magamba fektetném. Nem, nem koksz, attól értelmesebb vagyok. Kijönne belőle például egy nyelvtanfolyam és/vagy egy valamirevaló tanfolyam, amivel el is lehet helyezkedni.
2016. júl. 11. 06:43
 3/10 anonim válasza:
Én is tanfolyamra költeném! Letennék egy olyan szakmát, amivel viszonylag könnyebben el lehetne helyezkedni.
2016. júl. 11. 08:54
 4/10 anonim ***** válasza:
37%
#3 és áruld már el, hogy mi az olyan szakma, amivel könnyen el lehet helyezkedni? Csak mert minden hasonló kérdés alatt van egy ilyen okos, aki ezt benyögi, de hogy MIT tanulna arra már 1ik se tud válaszolni!
2016. júl. 11. 09:02
 5/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
Nyelv, logisztika, programozás (akár számítógép, akár CNC). Persze nem árt hozzájuk némi alapvető tudás sem, a programozáshoz meg készség. Nyilván ezek sem olyanok, amiket mindenki képes elvégezni, majd a munkát jól végezni.
2016. júl. 11. 09:24
 6/10 anonim ***** válasza:

"#3 és áruld már el, hogy mi az olyan szakma, amivel könnyen el lehet helyezkedni?"

Ugyan nem a 3-as válaszoló vagyok, de válaszolok. Pl a szakács szakma. Férjem 200 fölött keres egy pizzériában, és egyszerűen nem találnak váltótársat neki. Nem jönnek, aki jelentkezik, az meg semmit nem tud.

Meg pl autószerelő, villanyszerelő, vízszerelő, burkoló... Ezek jól keresnek, ha jól végzik a munkájukat. És keresett szakmák.

Ja, csak ezek 2 kezi munkák. És manapság már dolgozni nem akar senki, csak pénzt keresni a diplomával...

Kérdező: tedd le a jogsit. ÉS a nyelvtanfolyam is jó ötlet.

2016. júl. 11. 10:17
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Tippmix :D
2016. júl. 11. 22:07
 8/10 A kérdező kommentje:

Egyébként cnc forgácsolo vagyok. De késöbb tervezem a kinti életet, úgyhogy egy nyelvtanfolyam lessz most az első.

Év végéig még összerakok mellé 600 at, de azé jöjjenek csak az ötletek.

Jaja tipmix haha :) az a probléma ,ismerek olyan embert aki arra költené, de pont ezér nincs egy forintja se, mert elhiszi h sokat nyerhet egy olyan játékon, amit azér találtak ki hogy lehúzzanak.

2016. júl. 16. 02:37
 9/10 A kérdező kommentje:

Van jogsim, autom is van, csak idén kerültem olyan munkakörbe, ahol elég sokat félre tudok rakni és most még fura, hogy ennyi megmarad a fizuból.

Fundamentát nem szeretnék, mert nem tartom valoszinünek h itt maradok magyarországon, pedig nagyon szeretem , csak nem látom a lehetőségeket benne.

2016. júl. 16. 02:41
 10/10 anonim válasza:
Tippmix. Tudok egy úriembert aki remek tippeket ad, infókért keress privátban.(Pár hónapon belül megduplázhatod a pénzed)
2017. aug. 15. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!