Ha passzív féléves vagyok?
Figyelt kérdés
Kaphatok az egyetemtől jogviszony igazolást? Vagy egyáltalán passzívosoknak is le kell adni ilyen papírt? Diákmunkát szeretnék vállalni.2016. júl. 10. 18:52
1/4 anonim válasza:
Persze hogy kapsz. Én idén voltam passzív féléven, nekem is kellett papír.
2/4 anonim válasza:
Olyan papírt fogsz kapni, amire rá van írva, hogy passzívon vagy. Így kicsit szűkölnek a lehetőségeid diákmunka terén, mert sok helyre aktív jogviszonyt kérnek, de azért nem lehetetlen.
3/4 anonim válasza:
Valójában 25 éves kor alatt már mindegy, hogy aktív vagy passzív vagy, vállalhatsz iskolaszövetkezeti munkaviszonyban munkát. 25 éves kor fölött pedig passzívon nem. És ez teljesen egységes, hiszen törvény szabályozza, nem az egyes szövetkezetek.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi nektek!
Én szinte csak olyan hírdetéseket láttam, ahova aktív és passzív félévesek egyaránt jelentkezhetnek, szóval lehet dolgozni. :)
2016. júl. 10. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!