Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vissza követelhetik rajtam?

Vissza követelhetik rajtam?

Figyelt kérdés
va egy 1 éves gyermekem, és fél éves korától megigényeltem a GYED Extrát, amit kapok is folyamatosan MÁK-tól. Na most időközben a cégem TB kifizetőhely lett és ezért már ők utalják a GYED-et is. Most kaptam meg először a cégemtől ebben a hónapban majd rá két napra megkaptam a MÁK-tól is a pénzt. Szóval az lenne a kérdés, hogy ha nem szólok senkinek akkor leverik-e rajtam vagy,nem tudnak mit csinálni? Szerintem nem én hibáztam. Viszont azt sem szeretném, hogy ebből bajom legyen.

2016. júl. 9. 12:59
 1/4 anonim ***** válasza:

nem fogják követeleni, egyszerűen a kifizetőhely levonja, mert gyedből a jogalap nélkül felvett ellátás vonható.

Ki fog derülni, mert a kifizetőhely taj alapján jelenti a kifizetett ellátásokat.

2016. júl. 9. 13:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Szóval akkor a munkahelyem majd levonja a fizetésemből. De, mi lesz hogy ha nem szólok és továbbra is kapom majd? Vagy egyáltalán egyszerre egy összegben vonják majd vagy, részletekben?
2016. júl. 9. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Miért nem szólsz?

Így is, úgy is 'vissza kell fizetned'. Egyszerűbb lenne nem?

2016. júl. 9. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Tök mindegy ki hibázott, az a pénz nem jár. Ha lapítasz, lehet évekkel később kamatostul veszik vissza tőled.
2016. júl. 10. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!