MasterCard OTP junior kártyával steames vásárlás?
Figyelt kérdés
Szóval steamen vásárolnék, és amikor hozzá akartam adni a kártyámat a fizetési lehetőségekhez akkor hibaüzenet fogadott, és nem tudom mi ilyenkor a probléma. Valami megoldás amivel tudom használni?
"Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.
Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After correcting any errors in the information displayed below, please try your purchase again."
2016. júl. 8. 21:15
1/4 anonim válasza:
Nekem is írt ki ilyet. Melyik játékot akartad megvenni? Mert nekem több játéknál is írta ki ezt, pedig volt a kártyámon pénz meg minden. Többszöri próbálkozás után sikerült.
3/4 A kérdező kommentje:
Igazából csak pár eurot töltöttem volna fel, de arra is gondoltam hogy nagyon új a kártya és még nincs beaktiválva (azaz vásárolni kell vele valamit.)
2016. júl. 9. 09:31
4/4 anonim válasza:
Felejds el! Regisztrálj be PayPal-ra és a Junior kártyáról tedd át PayPal-ra a pénz. Úgy már tudsz vásárolni Steam-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!