Ma vásároltam vagyis ingyen kaptam egy szekrényt, most pedig pénzt kérnek érte. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Az interneten olvastam, hogy ingyen elvihető kanapé, szekrénysor. Felhivtam ott az összeget nem emlitette, csak, hogy a szomszédnál van a kulcs. Elis mentem érte (40 km), a szomszéd miután felpakoltunk kérdezte, hogy a fizetés hogy lesz? Erre mondtam, hogy hát ingyen volt hirdetve, most pedig keresett a tulaj, hogy 19000Ft. mit tegyek? vigyem vissza és pakoljam neki vissza a 4.re saját költségemen? Kinosan érzem magam2016. júl. 7. 19:56
1/5 anonim válasza:
Megkeresed a netes hirdetést (ha még fent van) és arra hivatkozol.
2/5 anonim válasza:
Be tudod linkelni azt a hirdetést?
Ugyanis pl. a Jófogáson szoktak olyant csinálni, hogy odaírják valamire: 0 ft, aztán amikor már majdnem elhinné az ember, akkor kiderül- nem is.
Egyszer ingatlannál is láttam ezt.
És amikor telefonáltál, Te sem kérdeztél rá, hogy tényleg ingyen elvihető?
Amúgy azt Neked kell tudni, mennyire van a bútorra szükséged... Ha nem kell, akkor vidd vissza, ha kell, akkor meg alkudjatok meg. Hivatkozz arra, hogy ingyen hirdette, állapodjatok meg félúton, mondjuk 10 ezer ft-ba :-)
3/5 anonim válasza:
Vagy mondd meg neki, hogy jöjjön el érte ha kell neki.
4/5 A kérdező kommentje:
jófogáson van fent, holnap belinkelem, a kanapéra gondolta, hogy ingyen oda adja... csak nem lehet nem jól értelmeztem a hirdetést, telefonba se kérdeztem rá, de ő se hozta fel, hogy is fizessek érte, már ő elköltözött, árulja a lakását is. egy áthidalós szekrényről van szó, amit a babaszobába hoztam el, ugyanis jövő hónapba szülök, és a kiságy fölé pont jó! :)
2016. júl. 7. 20:37
5/5 anonim válasza:
Akkor alkudjatok meg, ennyi :-) (2.-ik vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!