Nálatok is ez a helyzet ha el akartok adni valamit egy apróhirdetési oldalon?
Feltettem valamit jóval áron alul, hogy gyorsan elkeljen.
Úgy gondoltam így 1 nap alatt biztos írni fog valaki és elviszi.
Hát 1 nap alatt 9-en írtak, de egy se tudta volna kifizetni, mindenki cserét vagy részletet, vagy tegyem félrét kért.
Nálatok is hasonló a helyzet ha el akartok adni valamit?
Te vagy az, aki ruhát árul a Jófogáson?
Mert a Jófogáson divat ez a módi.
Miért nem a Vaterán akarod eladni? Ott ha valaki rálicitál, akkor meg is kell vennie - már ha jó a telefon.
9 ft-ot már csak megér egy indítás, meg az, hogy sikerül eladni? Na jó, még van a jutalék, 6% is, de akkor is...
Azért mert nincs még bankkártyám.
(mondjuk már nem ártana 19 évesen.. :D)
Anyám meg ilyen dolgokhoz nem adja ide a kártyáját.
Bankkártya nem szükséges hozzá, csak bankszámla.
Ráadásul fiataloknak az OTP kedvezményesen nyújt számlavezetést 24 éves korig, OTP JUNIOR számla, ingyenes bankkártya, netes hozzáférés, stb.
Szerintem érdemes lenne utána nézned...
Én egyszer tettem fel a Jófogásra és a Vaterára egy márkás cipőt, a Jófogáson ugyanazt tapasztaltam, mint Te, a Vaterán meg eladtam 2 hét múlva :D
Én egy garanciás damilost tettem fel, írtam, hogy eladó.
Erre írja a muksó, hogy csere?
Kiváncsiságból rákérdeztem, mégis mennyit kéne ráfizetnem.
írja, hogy 15 000 ft-ot kellene ráfizetnem a vacak samsung telefonjára...
Érted? 15 ezret fizessek, hogy elvigye tőlem a garis fűkaszát.
A másik egy leégett villanymotort kinálgatott, a harmadik olyan lomis cuccokat, amiket én a múltkor kiöntöttem a kukába.
A sejtésem: semmijük sincs, amire érdemes lenne cserélni, én elküldeném a csomagot, ő meg nem küldene semmit!
Szerintem átvernének, NE foglalkozz velük, NE küldj nekik semmit!
A vatera sem ment meg ezektől a C csoportosoktól, már ott is jelen vannak. Én már ott is találkoztam velük, állandóan a hulladékukra cserélnének mindent.
Ha használt cuccot hirdetsz, készülj fel, hogy a hülyék állandóan megtalálnak, tapasztalatból mondom.
Ahogy Mucsi kolléga mondaná, "ne idegeskedj a hülyék miatt, olyanok, mint a buszok, 10 perc múlva jön a következő!"
Hiába írod ki, hogy CSERE NEM ÉRDEKEL, lesz@rja, akkor is próbálkozik, há a kezicsókolom, nem-e lehetne-e, ezir a jaó kiss portékáért elcserélnyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!