Hogy megy egy utánvét feladása?
Bemegyek a postára az otthon már gondosan becsomagolt csomaggal, utánna?
Illetve mennyi a díja?
sose csináltam még, remélem valaki megszán egy "tutoriallal" és nem csak trollokat fogok ki :)
Illetve hogy kapom meg a pénzem?
Remélem nem csak bankkártyás opció van :(
Nem 1.800 az utánvét feladása?
A vevő írta hogy vállalja, azaz 20 helyett 21,8-ba küldjem el neki.
Igen, ezt tudom.
De kérlek valaki írja már le nekem hogy is megy egy csomag feládsa (mpl) a postán, illetve a pénzt hogy kapom meg.
Pont úgy, ahogy a 2. leírta már..
Bemész, leadod a csomagot, adnak egy papírt, azt kitöltöd a saját és a címzett címével, lemérik a csomagot és SÚLY ALAPJÁN lesz egy díja. Ezt te előre kifizeted.
Abból választhatsz, hogy a posta elutalja neked a pénzt vagy kiviszi a postás a címedre.
kitöltöd, kinyomtatod, postára besétálsz a becsomagolt, felcímzett csomaggal. Átadod a postásnéninek a csomagot, meg a kinyomtatott papírt. kifizeted.
Ennyi. nem kell hozzá agysebésznek lenni.
"kitöltöd, kinyomtatod,"
Nem mindenkinek van nyomtatója...
Igen, nekem sincs!
A postán mondani kell hogy utánvét, nem ingyenes csomag, ugye?
Igen, akinek nincs nyomtatója az majd kér egy nyomtatványt a postán és kitölti kézzel...
Igen, a postán mondani kell, hogy utánvét, különben honnan a fenéből tudnák, hogy mit akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!