Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a feladata egy telefonos...

Mi a feladata egy telefonos ertekesitonek?

Figyelt kérdés
2016. jún. 24. 18:43
 1/7 Komlós Henrietta válasza:
86%

Kapsz nagyon sok telefonszámot és egyesével felhívod őket,majd szembesíted az embereket az általad forgalmazott termékkel. Láttad a Wall Street Farkasát? Abban volt ilyen.

Amúgy telefonos értékesítő szeretnél lenni?

2016. jún. 24. 18:49
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Hívd végig a listát,és kedvesen adj el vmit:terméket,vagy szolgáltatást.
2016. jún. 24. 19:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Diakmunkara jelentkeztem es hetfon megyek allasinterjura, es gondoltam megkerdezem mire szamithatok:D
2016. jún. 24. 19:01
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

Igazából legtöbbször lista sincs.

Van egy fejhallgatód, a gép kapcsolja a számokat, rögzítik a hívást, közben néha a supervisor belehallgat, hogy elég rámenős, de közben kedves vagy e, jól csinálod e.

Mindez úgy, hogy óránként pár perc szünet, ha vége egy hívásnak, akkor a gép rögtön kapcsolja a következőt (van ahol lehet pause-t kérni de ezt mérik, és le kell dolgozni a 8 órát).

Szóval kemény meló, viszont ha valami normális cégez mész (értsd nem ilyen MLM, meg teleshop féle), akkor általában a telecenterből elő lehet lépni más területekre (ok, nem leszel valószínűleg vezérigazgató), mivel nagyon komoly termékismeretet lehet építeni

2016. jún. 24. 19:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Embereket kell zaklatni telefonon hogy vásároljanak valamit, és lenyelni, hogy naponta 10x elküldenek melegebb éghajlatra vagy csak rádb*asszák a telefont.
2016. jún. 24. 19:26
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
Idegesíteni az otthonlévőket.
2016. jún. 24. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:
A fentiek egytől egyig tökéletesen leírták a feladatát a telefonos értékesítőnek. Én még annyit teszek hozzá hogy egy pszichopata meló, kizsigerel mentálisan, érzelmileg, lelkileg. Főleg amikor halálos betegnek akarsz eladni a cég által "csodaszerként" forgalmazott termékeket. Olyan is volt, hogy azt hazudtaták velem, hogy "az a rák ellenszere". Az volt a motiváció, hogy "gondoljatok arra, hogy az öreg nyugdíjasoknak mindig de mindig van pénze dugiban és mi ezt akarjuk megszerezni tőlük. Ha halálos beteg, akkor főleg, meg úgy sem kell már neki". Továbbá olyat is mondtak, hogy "mondjátok, hogy egy rokonotoknak/barátotoknak ettől elmúltak a cisztái, tályogai, daganatai, stb." Szóval emberhez méltatlan munka kívülről is és belülről is. 3 hét után magamtól hagytam ott.
2016. aug. 22. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!