Valéria Éder kérdése:
Ha áveszi az Intrum Justica az adóságot. Akkor a Tmobilnál nem lesz adógom és tudok venni? Csak olyanok írjanak akik hasonlóan voltak.
Figyelt kérdés
Akarok venni egy telefont,de még 2014.be vettem telót. És elvesztettem az állásomat nem tudtam fizetni. Voszont most kaptam egy levelet hogy átvették az adóságot. Akkor ott tiszta vagyok?!2016. jún. 20. 11:51
1/5 anonim válasza:
Persze, biztosan az volt az első dolguk, hogy törölték az adatbázisból, hogy megbízhatatlan, nem fizető vagy, és gyorsan átírták minden adatodat a szuper jól fizető platina-gyémánt-rubint fokozatú ügyfelek adatbázisába. Nem lehetsz ennyire hülye, hogy ezt képzeled.
Te adnál kölcsön annak még egyszer, akire a múltkor behajtót kellett küldeni, mert nem fizette vissza? Gondolkozz már!
2/5 anonim válasza:
Gratulálok, olyan buta vagy mint a sár. És ha ez nem lenne elég, még jellemtelen is. Nem fizetted ki az előző telefont, de vennél hitelre egy másikat? Mibúl gondolod, hogy ezt megteheted? Gondolod, hogy neked ez jár? Jah és most hogy átvették az adosságot, sokkal többet kell visszafizetned, és megsúgom, máshol is látni fogják ezt az adósságot. Szégyeld el magad még a gondolat miatt is.
3/5 anonim válasza:
Az, hogy átvették az adósságot, csak jogi értelemben jelent bármit is. Mostantól nekik tartozol, ők tudnak ellened fizetési meghagyást kérni, ők tudnak beperelni, a végrehajtás kedvezményezettjei is ők lesznek. Ettől függetlenül a Telekom nyilvántarthatja, hogy rosszul fizető ügyfél voltál, méghozzá annyira, hogy be nem hajtott tartozást kellett eladni egy követeléskezelőnek. Tehát jogilag nem tartozol a Telekomnak, de a besorolásod szerint mégis csak.
4/5 Koplárovics Béci válasza:
Ha adnak is, akkor kb úgy, hogy leraksz jó 6 havi kauciót. Nem felejtenek.
5/5 anonim válasza:
Eleve minek új telefon, ha adósságod van és ott a 2014-es készülék???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!