Szerintetek az normális, ha egy szoftverfejlesztő cégnél a dolgozóknak haza kell vinni kimosni a wc-kből és a konyhából a piszkos törülközőket?
Egyetértek az előttem szólókkal, de főleg az első válasszal: külön rátok parancsolnak, hogy vigyétek haza őket kimosni, vagy mi? Mert ha nem, akkor - ugyan nem túl higiénikus - de én biztos haza nem vinném önként. Ha meg rátok van parancsolva, akkor a második válaszoló opciója lép életbe: röhögtök egy jót.
Ja, és ez teljesen független attól, hogy szoftverfejlesztő cég, gyár, bolt, stb. A helyben használt, céges tulajdonú cuccokat a cégnek kell takarítania, nem hazavitetnie a munkavállalókkal.
#1 es vagyok.
Ha rám parancsolnának, akkor közölném, hogy abban az esetben oké a dolog, ha a cég kifizeti
- a mosógép áltat elfogyasztott áram és vízköltséget
- a mosógép amortizációs költségét
- a mosással mosással eltöltött időmet*
- a haza és visszaszállítási költséget
- a mosószer + öblítő költségét
- a mosásra jutó csatornadíjat
- az egyéb felmerülő költségeket
*Az óradíjam, minden megkezdett órában 5000ft+áfa. 2 óra munkaidő minden mosásnál felszámolásra kerül!
ez esetben örömmel vállalom!
Mondhatnám, hogy nem normális (mert nem az), de mi az alternatíva?
A piszkos törölköző vagy a követelőzés a cég felé, hogy oldják meg házon belül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!