Vonattal munkába járni?
Figyelt kérdés
Lehet felvesznek egy olyan helyre, ahová csak vonattal lehet elmenni. Azért jó, mert max 10 perces az út, de annyi rosszat hallottam a vonatokról. Télen, nyáron késik, rossz munkába járni vele. Tényleg így van?2016. jún. 8. 18:33
1/2 anonim válasza:
Én jártam vonattal 2 évig munkába: Szfvár-Velence között. Nem volt problémám vele, új fajta vonat volt légkondival.
2/2 anonim válasza:
Ha így lenne már rég megállt volna az élet . Pécs-Dombóvár, Dombóvár-Pécs, Pécs-Szentlőrinc, Szentlőrinc-Pécs, stb. stb. Van-aki évek, mi-több évtizedek óta így közlekedik és jár munkába .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!