Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható üzlet az...

Mennyire megbízható üzlet az Extreme digital?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az érdekelne, hogy mennyire megbízható üzlet az edigital, mivel tőlük szeretnék telefont rendelni. Ennek az az oka, hogy ajánlanak 0% thmmel részletfizetést, nekem pedig erre lenne szükségem, hiszen így egy drágábbat is meg tudnék venni.

Mit gondoltok?

2016. jún. 6. 16:05
 1/5 anonim válasza:
Nagyon. Évek óta minden elektronikai kütyüt tőlük rendelek, és nagyon korrektek. Soha semmi panaszom nem volt velük kapcsolatosan.
2016. jún. 6. 16:08
 2/5 belapus ***** válasza:

Megbízhatóak, nekem sincs rájuk panaszom.

Vélemények az áruházról:

[link]

2016. jún. 6. 16:15
 3/5 anonim válasza:
Többször is vásároltam náluk, személyesen is, kiszállítással is. Soha semmilyen probléma nem volt.
2016. jún. 6. 17:51
 4/5 anonim válasza:

A legjobb elektronikai üzlet!

8" tablethez nem kaptam az üzletben tokot, de meg kellett rendeljem, és időben lehozták azt.

Árban, szolgáltatásaiban korrekte, kiváló!

2016. jún. 6. 21:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Sikerült döntenem :3

2016. jún. 6. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!