Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudok ruhát rendelni...

Hogyan tudok ruhát rendelni az USA-ból, akkor, ha az adott oldal nem szállít Európába?

Figyelt kérdés

Az egyik nagy márkának az amerika webshopján most elég kedvezőek az árak! Leakartam adni ma egy rendelést, de kiderült, hogy az oldalról csak az egyesült államokon belülre rendelhetsz...

Ismertek erre valami gyors megoldást? Van esetleg valami cég, ami plusz díjért cserébe átpostázza a csomagot Európába?

Most annyira jók az amcsi oldalon az árak, hogy még 20.000 Ft plusz díjat is hajlandó lennék kifizetni érte!

2016. jún. 2. 04:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Csak ha van ismerősöd kint, aki elküldi
2016. jún. 2. 06:09
 2/11 anonim ***** válasza:
31%

"Most annyira jók az amcsi oldalon az árak,"

Na igen, de a 27 %-os áfát és a VÁM költségét hozzászámoltad az annyira jó árhoz?

Mert ha nem EU-ból rendelsz, akkor mindenre rájön 27 % ÁFA, azaz pl. egy 20 ezer ft-os cucc máris 25.400... lenne, de erre még rájön a VÁM is, és hozzá kell tennem, hogy mindez csak a minimum számítás - ugyanis az ÁFÁt a és a VÁM-ot a postaköltséggel növelt ár alapján számolják.

2016. jún. 2. 09:45
 3/11 anonim ***** válasza:
31%

"postaköltséggel növelt ár alapján számolják" - inkább továbbfűzöm a gondolatomat, még mielőtt valaki belekötne :D

Szóval igen, tudom, Nálad nem lenne postaköltség, mivel nem postáznak Európába, de az ilyen -olyan cég költsége növelné a végösszeget, amit ki kell fizetned. Na, szóval így pontos :-)

Add össze a számokat (termék ára+ 27% ÁFA+ VÁM 0-12%+ szállítócég ára (ha tudnánk, de az legyen 20 ezer) és utána, ha még mindig úgy gondolod, hogy így is jó ára van, akkor keress valami céget vagy ismerőst.

2016. jún. 2. 09:50
 4/11 anonim ***** válasza:
(ÁR+szállítás+vám) * 1,27 így korrekt :)
2016. jún. 2. 10:55
 5/11 anonim ***** válasza:

Elnézést butaságot írtam :)

((Ár+ Szállítás) erre jön a VÁM, tehát a szállításra is vámfizetés van) * 1,27

2016. jún. 2. 11:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Package forwarding service kell neked, azok foglalkoznak ilyennel. Már ha megéri neked áfával és vámmal megrakva is.
2016. jún. 2. 19:54
 7/11 A kérdező kommentje:

"hozzá kell tennem, hogy mindez csak a minimum számítás"

Jajj, milyen okos ez a fiúcska :D Kár, hogy a szövegértése nulla :S Legközelebb a kérdésre válaszolj, vagy, ha nem vagy biztos benne, hogy mit kérdeztek, egyszerűen ne is válaszolj. Semmi szükség nincs rád az interneten. :)

Gyűlölöm, hogy akárhányszor próbálok valami értelmes dologra bukkanni ezen az oldalon, mindig legyalulja az agyamat 1-2 szellemi fogyatékos, mindig van legalább egy debil, aki csak azért sem az adott kérdésre válaszol! Direkt próbáljátok szabotálni ezt az oldalt?

Az amcsi oldalon most 50%-os leértékelés van, a kérdésem pedig a következő volt:

"Ismertek erre valami gyors megoldást? Van esetleg valami cég, ami plusz díjért cserébe átpostázza a csomagot Európába?"

Nem beszélve arról okoska, hogy azokat a ruhákat, amiket rendelni akarok, nem igen lehet európában beszerezni... Szóval éppenséggel magasról teszek a 27%-ra... Nem mintha közöd lenne hozzá, de még a +27%-ot is kifizetném, de tudod mit? Gyakorold még egy kicsit nekem a matekot és számold már ki, hogy mennyivel is járok jobban egy 50%-os leértékelés esetén, mégha vámot és áfát is kell fizetnem :O

A Package Forwarding Service-nek utána nézek! Kösz a tippet!

Jah, és okoska, hátha valami elképesztő csoda folytán sikerül értelmet vernem abba a levámolt fejedbe.

Szóval, amikor valaki topikot nyit egy hasonló oldalon, de maradjunk csak a gyakorikerdeseken, a kérdését, a témát a google egy idő után indexeli, leginkább a h1, a title és a linkben található kulcsszavak alapján, így a jövőben olyanok is rátalálhatnak az itt megadott válaszokra, akik a topik nyitójával hasonló cipőben járnak...

Ennek fényében olvassuk el együtt mégegyszer az általam nyitott téma címét. A félkövér betűs az, de bevágom neked ide a biztonság kedvéért:

"Hogyan tudok ruhát rendelni az USA-ból, akkor, ha az adott oldal nem szállít Európába?"

Látsz bármi olyat a címben, ami a vám és áfa költségére utal? Például, hogy "egy 20 ezer ft-os cucc"-ért mennyit kell fizetnem áfával együtt?

Legközelebb, amikor észbontó késztetést érzel arra, hogy hozzászólást írj bárhová is az interneten, gondolkozz el, "Valóban értem a kérdést?", "És ha értem is, tényleg tudom rá a választ?", "A kérdezőt segítem a hozzászólásommal, vagy felesleges adattal szemetelem teli az internetet?"

Ha mindenképpen leakarod valahová írni, amit múlthéten az okj-n tanultál, vezess blogot, vagy keress topikot az adott témában...

2016. jún. 3. 04:35
 8/11 anonim ***** válasza:
USGoBuy-t nézd meg. Nekik van "Buy for me" szolgáltatásuk is. Ez azért jó, mert ezeknél a webshopoknál az is gond lehet, hogy nem tudsz nem amerikai bankkártyával vagy PayPal-lal fizetni.
2016. jún. 3. 22:46
 9/11 anonim ***** válasza:
23%

"Jajj, milyen okos ez a fiúcska :D "

1.- nem vagyok fiú

2- Te szemetelted tele a kérdésedet a hosszantartó kioktatásoddal

3- bocsánat, hogy rongyrázós, fellengzős "európairuhanekemnemjó" mivoltodat meg mertem sérteni némi észrevételezéssel - képzeld, volt olyan, aki nem tudta és örült neki, hogy leírtam.

Minden jót :-)

2016. jún. 3. 23:40
 10/11 A kérdező kommentje:

Apám mekkora király vagy!! Pontosan ezt kerestem!!! USGoBuy! HIHETETLEN! Már csak azzal nyerek 10.000 Ft-ot, hogy a "Buy for me" szolgáltatáson keresztül paypallal tudok fizetni az egészért! (dolláronként 10-12 forint + a tranzakciós díj)

Felvettem velük a kapcsolatot, most várok a válaszukra, de nagyon valószínű, hogy az alap rendelésre eső ÁFÁT is megúszhatom, hiszen, azt ők vásárolják belföldön, így, ha minden jól megy, magyarországra már ajándékként érkezik a csomag... Az egészre nagyjából csak az 55 dolláros szállítási költség fog rá menni, ami tartalmazza az adókat! (Persze kisebb csomagról van szó...)

*Neked pedig pajti, őszintén sajnálom! Nagyon bunkó voltam!

Bár visszaolvastam, és részben igazam van, de akkor sem kellett volna ilyen szemét módon írnom. Valójában jó, hogy megemlítetted az adó témát!

2016. jún. 4. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!