Ebay vásárlás. Kamu tracking number vagy eltűnt/lenyúlt csomag?
Április 12-én rendeltem a cuccot.
Május 18 volt a legkésőbbi szállítási idő.
Nem érkezett még azóta sem.
Írtam 3 emailt az eladónak,de nem reagált,nyitottam egy case-t és közöltem,hogy kérem vissza a pénzt.
Erre reagált,elküldte a tracking numbert és kért,hogy várjak.
Az ebay csomagkövetője nem találta.
Megnéztem egy nyomkövető oldalon,ami szerint április 23-án megérkezett a Budapesti reptérre.
Az eladónak még azelőtt írtam, hogy nincs még és adja vissza a pénzem,mielőtt megnéztem a másik nyomkövetőn.
2 napja semmi reakció részéről.
Elvileg holnap reklamálhatok újból.
Már körbetelefonáltam fél Magyarországot,hogy hátha valahol valaki utána tud nézni,hogy mi van.
Ha párszáz forintról lenne szó nem is foglalkoznék vele,de 8000ft-ról van most szó.
Mit lehet tenni?
Vélemény?
Menj be a postákra (központi a környéketeken és a kisebbe is) és kérdezd meg hogy a nevedre érkezett-e valami külföldi küldemény. Nálunk 2 hét után telefonáltak a postáról hogy ott rohad egy küldeményem! Ebayes volt. A postás nem hozta ki, se értesítő, semmi... és azért hívtak fel mert lejár és visszaküldik.
Egyébként ha nem reagál akkor az Ebay visszaadja a pénzed és ők majd elintézek az eladóval.
A szám nem sokat ér szerintem, mert az az ottani követés, itthon nem tudnak vele segíteni.
Szóval a posta is "rendes"... nem először csinálja ezt a postás hogy nem hozza ki, meg semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!