5forintosokkal vehetek élelmiszert?
Figyelt kérdés
kb 3ezer ft-nyi apró van itthon, a hütő pedig kong az ürességtől, de az anyám cikinek tartja hogy apróval fizessek, hogy ne szórakozzak már, meg a boltosok is utálják, DE akkor is fizetőeszköz kötelesek elfogadni, én meg nemtudok mit csinálni ha csak 10én jön fizetés.2016. máj. 27. 17:58
11/12 anonim válasza:
Akik azt írják hogy 3000 Ft apróban még sosem gyűlt össze, nekem kb 10-15 ezer forinton van most apróban. Otthon van, nem hordom magammal. Ha már kezd túl sok lenni akkor pár alkalommal elnyomok pár ezer forintot belőle (persze nem egyszerre egy helyen). Amire még nagyon jó az a parkolás. Belemarkolok a sok apróba, 2 nagy marékkal beleteszek egy zacskóba, és az a zacsi megy a kesztyűtartóba. Soha nem kell aggódnom hogy van e elég apróm parkolni. :D
Apró sohasem probléma. Jöhet korlátlan mennyiségben
12/12 anonim válasza:
8 éves kérdést kár volt felrántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!