Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Regisztrált munkanélküli...

Mzz591 kérdése:

Regisztrált munkanélküli vagyok (21év. ). Még nem dolgoztam sose. Mivel sose dolgoztam így segéjt se fogok kapni sose?

Figyelt kérdés
Neten mindenütt azt olvastam hogy csak 365nap munkaviszony után lehet kapni.De aki még nem dolgozott sose? El kell telnie egy bizonyos időnek vagy mi ?

2016. máj. 27. 09:26
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

segéjt?

Ha még le se tudod írni... és a kategóriát se találod... akkor eléggé esélytelen.

Amúgy miért nem az önkormányzatot kérdezed?

2016. máj. 27. 09:43
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
nem, nem fogsz kapni. Ha lenne 365 munkanapod, akkor is csak 3 hónapig kapnád.
2016. máj. 27. 10:40
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

Mégis, ha sosem dolgoztál, semmit "nem tettél le az asztalra", akkor mire fel kapnál pénzt? Csak úgy, ingyenben potyogjon a pénz? miközben mások hülyére dolgozzák magukat 70-80 ezer ft-ért. (arról nem beszélve, hogy a "segéjt", ami egyébként segély, a munkabérből számolják...)

Talán próbálj meg egy évig dolgozni és utána kérj segélyt.

2016. máj. 27. 11:57
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Inkább munkát keress ne a "segéjen" járjon az eszed.
2016. máj. 27. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés...
2016. máj. 27. 13:21
 6/6 anonim válasza:
80%
Amennyiben regisztrálsz a munkaügyi központban onnantól számítva el kell telni 1 évnek, hogy igénybe tudj venni foglalkoztatást helyettesítő támogatást a Járási Hivataltól. Azt egy évre állapítják meg, hogy utána is kapd tovább feltétel, hogy 30 napot bedolgozz az egy év alatt.
2016. aug. 24. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!