Így már igényelhetem az aktív korúak ellátását?
Figyelt kérdés
Az aktív korúak ellátását szeretném igényelni.
Le vagyok százalékolva 47%-ra, munkanélküli vagyok. A munkaügyi központba 310 napja vagyok regisztrált, így gondolom ez végett nem járna elvileg, DE azt olvasom mindenhol ,hogy ***--> f) aki az aktív korúak ellátása iránti kérelem benyújtását megelőző két évben az állami foglalkoztatási szervvel VAGY a rehabilitációs hatósággal legalább egy év időtartamig együttműködött <--*** Már több mint 365 napja voltam a rehabilitációs hatóságnál mikor leszázalékoltak és megkaptam a kártyámat is, tehát az egy év így megvan igaz? Így már járna akkor az aktív korúak ellátása? 28/F
2016. máj. 26. 12:34
2/2 A kérdező kommentje:
Ezt én is olvastam , de ebből még mindig nem derül ki hogy elég e akkor az hogy a rehabilitacios hatoságnál már megvan a több mint 1 évem.
2016. jún. 1. 07:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!