Lehet, hogy átverés?
Néhány napja béreltem egy autót..már az átvétellel is bajok voltak, egy adott címre kértem, 3 órás késéssel kaptam meg. Kaptam,ezért napi díjas kedvezményt a kocsira.Aztán elmondta,hogy mik a feltételek a teljes kaució visszakapására, gondoltam talál majd olyat,ami miatt ne kelljen mindent vissza adnia.. A kocsi szerelőnél volt a kerékkel volt valami gond vagy gumival..ezért késtek.
Aznap,másnap jó volt.. csak aszfaltos úton mentem vele. A kocsi állt másfél napot,aztán amikor elakartam vele indulni ment is semmi nem volt..
Talán minimális zötykölödést éreztem,de inkább az úthibákra gondoltam,hogy amiatt..aztán csak jobbra húzott a kocsi, valahol ez is benne van,mert ha elengedjük a kormányt elmegy.. egyre erősebben húzott el,végül zörgés,rázkódás.. nézem a kereket és szinte nem volt semmi rajta :D
Ki lett cserélve a kerék,vissza vittem a vissza vétellel is gondok voltak,mert nem érkezett meg az illető az adott órára. Akkor nézegette a kereket először arra jutottak telefonon,hogy 49 000Ft lesz,mert 2 kerék kell tengelyenként.. és nem találtak gumit..gondoltam magamba,milyen meglepő,hogy nincs gumi,így még is csak többe kerülne..mivel nem volt nálam ennyi pénz ezért oda adtam egy olyan értéket,ami hasonló árvonalú,hogy majd aztán vissza adja,ha viszem a pénzt..végül estefelé hív,hogy találtak gumit 10 000Ft lesz majd.. végül megúsztam így.
Arra tudok gondolni ,hogy a kerék vagy nem lett rendesen megcsinálva és tönkre ment megint használat alatt vagy én kaptam defektet,de erre kevésbé gyanakodom. Egyébként úgy akarták ki adni,ahogy volt kérdezte,hogy hosszabb vagy rövid távra kell meg városban vagy máshova.. hát hosszabb távot mondtam és és igy aztán ,de gondolkodtak és inkább elvitték nehogy baj legyen.. és én lettem volna az,aki megkapja rosszan a kocsit.. de más is lehetett volna. A kocsit jó volt vezetni,de ez a történet arra juttatott,hogy onnét nem kell több kocsi,ha esetleg oda kerül a sor,hogy bérelnem kelljen.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!