Kozmetikában ellenőr igénybe vesz szolgáltatást. Mindent rendben találnak. Ugye nem kell visszaadnom a szolgáltatás teljesítéséért kapott összeget nekik, hiszen felhasználtam sok mindent a kezelés közben?
"Elfogyasztotta?" Vissza tudja adni a felhasznált anyagot?
Ügyvéd tudom hogy nem adta vissza. Megnyerte a pert...
Úgy értelmezem a mondatodat, hogy mivel felhasználtam anyagokat, ezért nem kell visszaadnom az összeget. A hivatalos papírozás megtörténik és ennyi. Ha kérik az összeget, akkor azt mondhatom, írja bele a jelentésébe, hogy a pénz nálam maradt és ebből nem lehet semmilyen gondom.
Végül is az ügyvéd is szolgáltatott.
Egy boltban az ellenőrök vissza tudják adni pl. a csomag ropit a próbavásárlás során, így az összeg visszajár, de ügyvédnél, kozmetikában, fodrászatban stb. szerintem logikus, hogy az ember nem adja vissza az összeget.
... és a plasztikai műtét árát? :)
Tök mindegy, mi történik, kapsz tőlük egy olyan papírt, ami alapján a könyvelésedben tudod rendezni az összeget.
Tehát károd nem származik belőle. :)
Igaz...plasztikai műtét is, meg sok minden más is.
Köszi neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!