Hoszteszmunka bevásárlóközpontokban milyen?
Én dolgoztam tescoban, igaz nem hostessként, de wc-re mindig ki lehetett menni.
Szólni kellett csak a főnöknek, hogy kimész, és OK.
Bár nem tudom, hogy a hostesskedést a tesco intézi-e vagy külső cég.
Mert ha külső cég akkor tutira nem néz titeket senki, max párszor rátokpillantanak a dolgozók, de az sem biztos...
Ha meg a tescon belül van a főnökötök, akkor ő tuti nem szigorú annyira hogy nem enged ki wc-re..
Ez a hostesskedés ilyen szórólapozás, meg kérdőívezés, esetleg kóstoltatás féle munkakör, én így tudom...
2Akárhogy is legyen kérdezzétek meg a főnököt, vagy a munkaadót, hogy pihenőidő, kaja, stb jár-e, és mennyi?
Szia! Köszi szépen a választ! Külsős cégről lenne szó, hoszteszügynökségről. És igen, ilyen kóstoltatós vagy ahhoz hasonló promóciók lennénnek, meg ajándékosztás a kijáratnál a bizonyos terméket vásárlók között.
Igazából nem is a vécére kikéredzkedés riaszt el, azt azért gondoltam, hogy engedélyezik bármikor. A legnagyobb bajom az, hogy a tájékoztatójuk szerint rendszeresen tíz-tizenkét órát kéne állni egy helyben, erre pedig messze nem érzem képesnek magamat... Esetleg ha óránként lenne negyedórás szünet, és nem naponta kettő-három... Vagy velem van a baj, és huszonegynéhány évesen mások ezt simán bírják? Vagy az van, hogy ezt a részt nem is kell annyira komolyan venni, és időnként le lehet ülni valahova?
Egyébként természetesen mindenképpen beszélnék velük, és pontosan rögzíteném a feltételeket a konkrét feladat elvállalása előtt, de ilyet, amit az ellenőrzésről írsz, hogy "tutira nem fog minket nézni senki, legfeljebb a dolgozók pillantanak ránk néha", csak tőletek tudhatok meg, ők nyilván nem fogják előre elárulni. ;)
Arra készülj fel, hogy igen, sokat kell állnod, nem ülhetsz le óránként. Szóval kényelmes cipő kell! De még így is fájni fog a lábad 10-12 óra után.
Viszont ha marad a promóciós anyagból, azt simán hazaviheted :)
Hát, ez az. Napi 10-12 órákról van szó, és tapasztalatból tudom, hogy nekem már 4-5 óra egy helyben állás után is mindig úgy fáj a lábam, hogy úgy érzem, nem bírom tovább. Szerintem egy nap 12 órát nem is álltam még soha összesen... Akkor ez kizáró ok? Vagy csak én vagyok túlságosan béna/finnyás, és bele lehet jönni? Ti nem féltetek ettől, mielőtt belekezdtetek? :S
Ehhez képest a többi kellemetlenség, például a bunkó vásárlók képe látszólag nem is tűnik olyan rémisztőnek. Főleg ha külső, kasszán kívüli hosztesz lennék, akinek nem is kell nagyon promótálni és a kapcsolatot keresni a vásárlókkal, inkább csak az ajándékokat osztogatni azoknak, akik az árutéren belül hallottak az akcióról, és fizetés után odajönnek hozzám.
Szia!
Tudnál nekem segíteni abban kedves kérdező,hogy hol tudok ilyen Hosztesz céget találni(vidéken)?
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!