Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tényleg Ausztráliában a...

Tényleg Ausztráliában a legmagasabb a minimálbér?

Figyelt kérdés

Hiteles ez az oldal?

[link]

2016. máj. 20. 16:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Az csak addig hangzik jól amíg megtudod hogy egy kulturált albérlet havi bérleti díja mondjuk 350.000Ft.
2016. máj. 20. 16:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Egy szobában el lehet lenni. Nyugati városokban is annyi.
2016. máj. 20. 16:21
 3/10 anonim ***** válasza:
44%
Sef fiu ujra...
2016. máj. 20. 16:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Bár nekem elsőre nem esett le de hogy így mondod elég gyanús... :D
2016. máj. 20. 16:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Én szeretem Balázs-t látni GYIKen, de én más valaki vagyok.
2016. máj. 20. 16:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
hihető is :D
2016. máj. 20. 16:42
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
Egy szoba eleg? Csaladdal szobàba? Normalis vagy? Felnőtt ember miert lakjon kollègium szintjèn? Nem minimàlbèrt kell keresni, ez a kulcs.
2016. máj. 20. 17:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

OK, tényleg a kérdésre válaszolva: ha hihetünk az oldalnak, akkor igen, tényleg ott a legmagasabb. Ráadásul ez már nettó, woohoo!

Habár nem említetted, könnyen lehet, hogy azért kérdezed, mert ott akarsz dolgozni. Akkor viszont már keményebb dió.

Munkavállalási (később esetleg letelepedési) engedélyt szerezni kemény pontrendszer alapján. Nyelvet beszélő hiányszakmára jelentkező tapasztalattal rendelkező fiatalt várnak, minden évben változik hogy épp milyen szakemberre van szükségük (pár éve pl az "ács" volt a befutó). Ha érdekel, keress rá: "munkavállalás ausztráliában" vagy "kivándorlás ausztráliába".

A minimálbér jól hangzik, az hogy egy garzon Sindneyben (átszámítva) 200 millió felett van már kevésbé.

2016. máj. 20. 18:05
 9/10 anonim válasza:

Minden nagyon drága kint, főleg az élelem!

Meg viszonyításképp: egy mozi jegy 20 dollár..., ha ketten mentek az 40.

2016. máj. 21. 08:55
 10/10 goaus ***** válasza:
Éltem kinn. A minimálbér az semmire nem elég, még angliához képest is iszonyat árak vannak. Az is igaz, aki letelepedni szeretne, nem is azt kell néznie, mert csak hiányszakmával IELTS nyelvizsgával, igazolt szakmai tapasztalattal lehet kimenni, plusz fel kell mutatni 5-6 milliót alapban. Ezek nélkül gyermeki ábrándozás az egész.:)
2016. máj. 21. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!