Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az amazon mennyire biztonságos...

Az amazon mennyire biztonságos, mint vásárló felület, vagy online piactér?

Figyelt kérdés
kinéztem valamit 230 ezerért és megszeretném venni mert olcsóbb mint itthon!!!!

2016. máj. 19. 23:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

4.-ik vagyok.

Oké, akkor számoljunk, mit kell még fizetned, mire megkapod mivel azt írod, 80 ezerrel olcsóbb:

Azt írod, 777 dollár, postaköltség ingyenes:

- 777 dollár az 210 ezer ft (nagy vonalakban fogok számolni)

- erre rájön a vámon a 27 % ÁFA, ami 56.700 ft, azaz már 266.700 ft-nál tartunk, plusz

- vámot is kell fizetned, ami 0-12 %-ig mehet, árufajtától függően (ezt most nem kerestem ki, bocs), de legyen 5 % : ez esetben még további 10.500 ft jön rá, azaz már 277.200 ft-nál tartunk + a vámhivatalnak külön utalgatni, stb.

Gondolkodj el rajta, tényleg megéri-e, hogy esetleg kapsz egy olyan gépet, ami nem is úgy működik, ahogy gondoltad, stb.

Itthon meg meg tudod nézni működés közben, ha nem akarod, nem veszed meg, stb.

Én ekkora értékben biztos nem kockáztatnék (mármint a minőséget), még akkor sem, ha maga az oldal biztonságos.

2016. máj. 22. 07:07
 12/12 anonim ***** válasza:

#11 de te ezt nem erted, hiszen ez OLCSOBB!!!!

Kerdezonek: ennyi penzert biztosan nem valami ismeretlen kinai termeket vennek, nulla garival es alkatresz-ellatottsaggal. Raadasul a vam es afa miatt tenyleg kb. 5% lesz a vegen az arkulonbseg.

2016. máj. 22. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!