Új termék piacra dobásához kit/kiket kell felkeresni?
Van több "találmányom" igy fejben. Ebből az egyik, ami a legegyszerűbb, a leghasználhatóbb is. Szeretnék belőle penzt csinálni. Nem vagyok milliárdos, ezert nem tudom elinditani a termék gyártását és a többit.
Arra gondoltam, hogy vannak ezek a buta reklámozók mint pl. a wsTeleShop vagy mi. Ha jól emlékszem, akkor van nekik saját termékük is.
Ha készítek egy kis 3D-s animációt a cuccról, szoba állnának velem? Utána néztem, egyenlőre nem találtam hasonlót sem.
Ha levédetem a terméket, utána lenne valaki aki legyártaná meg eladná?
Tudok ajánlani pár ötletet?
Jöhetnek levelek privátban is, ha olyan infót tud valaki 😊
Előre is köszönöm a segítségeteket!
További szép napot
senki még csak szóba se fog állni veled, míg a "találmányod" csak a fejedben létezik.
Ha működőképes prototípussal rendelkezel, ami olyan formában van, hogy egyből piacra lehetne dobni, még akkor is nehéz befektetőt találni.
szabadalmi hivatalban a prototípust levédetheted jó pénzért, jó pár évre. nem sokra mész vele, ha senki nem tud róla, nem lát benne fantáziát és nem fizeti meg a jogdíjakat.
animációra meg ötletre egy fillért sem fogsz kapni senkitől.
Ha van egy prototípusod (működő, gyártható!) arra is max. aprót kapsz valakitől, aki majd legyártja.
Kockázati befektetőt kell keresni, aki már egy prototípusra is hajlandó XX%-ban osztozni és bele mer tenni annyit, hogy megkezdhessétek a gyártást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!