Haemorgen kérdése:
Ha ti tudnátok, hogy 70-72 éves korotok előtt nem kapnátok nyugdíjat, és az is kevés lesz,23 évesen mit tennétek?
Figyelt kérdés
2016. máj. 14. 11:15
1/2 anonim válasza:
Tudom, hogy nem fogok kapni nyugdíjat. ezért lettem vállalkozó, hogy többet keressek az átlagnál, és félre tudjak tenni szűkösebb időre. Bár remélem, mire oda jutok hogy nyugdíjas legyek, akkor a legkisebb gondom a pénz lesz.
2/2 anonim válasza:
Én most kötöttem az aegonnál nyugdíjbiztosítást, pont emiatt. Igaz havi 16000, de 65 évesen megkapom a pénzt, az adómból is le tudom egy részét írni, amit visszaigényelhetek, plusz még örököst is meg lehet jelölni, ha nem élem meg. Esetleg próbáld meg te is, ha ki tudod gazdálkodni azt a 16000-et. Neten utánna tudsz nézni az aegon oldalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!