Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 25 év alatt bármennyi tanfolya...

25 év alatt bármennyi tanfolyamot elvégezhetek a munkaü. Hivatalon keresztül?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, munkanélküli. Indul jó néhány tanfolyam ősz körül. Ezek kb. 5 hónaposak, és kereset pótlékot, + a tanfolyammal kapcsolatos pótlékot is állják, elvileg, az utóbbi összege 47 ezertől 79 ezerig terjedhet. Egy ilyen tanfolyam papírjával túl sokra nem megyek, csak egy oklevelet ad, sok helyen el se fogadják, de így, hogy kaphatok havi 50 körül, nem olyan rossz. Ha lehet elvégeznék még jó párat 25 éves koromig.
2016. máj. 13. 21:33
 1/2 anonim ***** válasza:
A munkaügyi központ egy OKJ_s tanfolyam elvégzését szponzorálja, rászorultsági alapon, hátrányos helyzet stb. stb . Egy egy ilyen tanfolyamra van kb . 100 jelentkező és felvesznek ebből 10-20 embert az írásbeli illetve szóbeli felvételin való megfelelést követően . Sok szakma, Okj_s képzés alatt meg is kell dolgoznod a pénzért, azért az 50 ezerért, de kőkeményen . Sokszor, sok-esetben inkább érzed magad közmunkásnak mint tanulónak .
2016. máj. 13. 21:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Ja, majd elfelejtettem 1 elvégzett tanfolyam között el kell telnie 1/2-1 évnek máskülönben nem is engednek indulni még abban az esetben sem, ha bizonyosan nagyon de nagyon rászorult vagy . Teszem fel, pl. elvégzel egy ker. tanfolyamot, arra lehet építeni boltvezetőit, nem engednek elindulni . Van egy kivárási idő, amit fentebb már említettem .
2016. máj. 13. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!