Olyan ezerszer biztosan le lett már vezetve, hogy miért csalás az egész, egy kommersz piramisjáték.
2016. máj. 13. 20:32
3/35 anonim válasza:
Biztosan igazatok van, nekem viszont már 8 hónapja tökéletesen működik, a belépők száma már a 145 000-et ismeghaladja 49 országban, azoknak nem tűnt föl ennyire egyértelműen, hogy átverés lenne. Biztosan nem olvasták a kiszámoló.hu-t.
2016. máj. 30. 13:10
4/35 anonim válasza:
Annyira unalmas vagy, de komolyan... Tudjuk, hogy neked ezért fizetnek, de akkor is. Terjeszd máshol az igét...
2016. máj. 30. 14:38
5/35 anonim válasza:
Nekem ezért nem fizetnek. Én csak azt írom le,amit tapasztalok. Amilyen lelkesedéssel próbálod lejáratni a kairost, én úgy próbálom védeni. Mivel a belépők száma ugrésszerűen nő, én állok nyerésre.
2016. máj. 30. 22:58
6/35 anonim válasza:
'a belépők száma már a 145 000-et ismeghaladja 49 országban,'
Igen, ebbol fizetik a regi belepoket. Majd amikor elfogynak az ujak, es hirtelen nem lesz penz a regiek kifizetesere, akkor borul fel az egesz.
2016. máj. 31. 18:58
7/35 anonim válasza:
Utolsó hagyd ezt a csávót, ő egy fizetett megmondóember. Eléteszed a sárgaborsót és állítja, hogy kék...
2016. máj. 31. 19:18
8/35 anonim válasza:
Melyikőtök van benne a rendszerben? Mert ha nem vagytok, ne nyilatkozzatok róla hülyeségeket. Ha nem mertek 37000 forintot kockáztatni, ne foglalkozzatok üzlettel.
Aki mer az nyer.
2016. máj. 31. 19:23
9/35 anonim válasza:
Aki meg hülye az veszít.. Látod, mi is tudunk ősi dakota bölcseleteket mondani :)
2016. máj. 31. 19:40
10/35 anonim válasza:
Aki hülye,haljon meg.
Remélem a hétvégi Kairos konferencián hallok ujabb fejlesztésekről, már alig várom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!