Ilyen lehetséges?

Figyelt kérdés

Nem tudom melyik kategóriába tartozik a kérdés, ezért ide írom, mert kb. ide való.

Na a helyzet az, hogy munkanélküli voltam és alkalmi munkát vállaltam, napi bejelentéssel. Jelenleg 1 hete találtam munkát, és oda 8 órában be vagyok jelentve. Ez mellett vállalhatom az alkalmi munkát is napi bejelentéssel, vagy egyszerre nem lehetek több helyre bejelentve?

2016. máj. 12. 16:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Az embernek egyszerre több "jogviszonya" is lehet, ezt törvény nem zárja ki.

Tehát nincs semmi gond azzal, hogy egyik helyen munkaviszonyban teljes állásban vagy foglalkoztatva, egy másik helyen pedig egyszerűsített foglalkoztatásban (alkalmi munka).

Az sem gond, ha egyszerre akár 3 helyen is vállalsz hivatalosan munkát. A lényeg az, hogy a képességeidnek és a munkáltató elvárásainak megfelelően el tudd azt végezni.

Tehát jogszabályi akadálya nincs.

2016. máj. 12. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!