Hogyan lehetne ezt kiszámolni? (komoly matematika és/vagy informatikai tudás kellene)
Sziasztok, remélem jó kategóriában teszem fel a kérdésemet.
Találtam egy befektetési módszert, és szeretném kiszámolni a pontos nyereségemet (adó mértékegységet).
A pontos körülményeket ismertetni most elég hosszú idő lenne, szóval ezt most kihagyom.
Lényeg a következő. Van nekem egy "A" értékem és egy "B" értékem. Ebből a B az pénznem, innentől legyen USD.
Az alaptörténet az, hogy nekem van 30A-m, ami egy nap alatt termel nekem 0.1673 USD-ot. Ha nem nyúlok hozzá a dolgokhoz.
De, van egy lehetőség, amivel én a megtermelt USD-ot 5 percenként átválthatom A-ba. 1 USD=1.47058824A.
Azt szeretném kiszámolni, hogy x időegység alatt, például 1 nap alatt mekkorára nőhet így az A-m.
Ha esetleg erre tudnátok írni nekem egy excell függvényt, vagy ilyesmit azt nagyon szépen megköszönném.
öregem, te most találtál fel egy módszert, amivel hatalmas vagyonra teszel szert, de az excel képletért egy "köszönöm szépen"-t ajánlasz?
Ennél azért több kell, ha már ingyen akarsz dolgoztatni embereket, nem gondolod? :)
"Jó ég, ez kb. általános iskolás matek :D Kiszámolod, hogy 1A mennyibe kerül és időarányosítod és ha tudod, hogy 30A-ból 24 óra alatt mennyi USD lesz, úgy megint egyenes arányossággal kiszámolod az új termelést.
"
1-es, leulhetsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!