Hogyan nyerjek a lottón?
Figyelt kérdés
Ti nyertetek már?2016. máj. 11. 20:11
2/10 anonim válasza:
találd el a számokat amiket kihúznak
3/10 anonim válasza:
a 100%-ban nyerő stratégia, a következő:
jelöld be azokat a számokat, amiket a sorsoláskor ki fognak húzni.
4/10 anonim válasza:
Aha nyertem, a legtöbb 5000 forint volt a skandinávon, a többi pedig 1500 forint.
5/10 Koplárovics Béci válasza:
Ha feladsz nagyjából 44 millió szelvényt, azaz az összes lehetséges kombinációt, akkor tuti ötösöd lesz! Meg egy csomó négyesed, hármasod, kettesed. Nyertél a lottón. Persze nem biztos, hogy nyereséges lesz az akció.
6/10 anonim válasza:
#5 Nem hiszem hogy ez megvalósítható, elvégre másodpercenként csaknem 73 szelvényt kellene kitöltenie. :)
7/10 anonim válasza:
Kombinációs szelvényekkel lehet, hogy gyorsabban meg lehetne oldani, de anyagilag biztosan bukó lenne.
8/10 anonim válasza:
#7 NA látod, kombinációs szelvényről még csak nem is hallottam, ebből is látszik hogy mennyit lottózok... :D
9/10 anonim válasza:
Minden fel nem adott szelvényen nyersz kb 150 forintot (nem tudom a pontos bankelőnyt, de lottón óriási). Ne adj fel heti 50 szelvényt, tegyél félre heti 10k-t és évente meg is van egy elég király külföldi nyaralás.
10/10 anonim válasza:
Nem érdemes evvel probalkozni csak kidobid a penzt az ablakon. De nagyobb az esely ha tobb szelveny toltesz ki. Ha mindenkepp szerencsejatekozni akarsz jobban megeri fogadni szerintem. De annyira egyik sem jo. Inkabb hagyd az egeszet es azt a penzt amit erre koltenel tedd felre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!