Milyen penzugyi eszkoz lenne megfelelo erre a helyzetre? (tartosan beteg, gyamsag alatt levo hozzatartozo jovojenek biztositasa)
Nemsokara orokolni fogok egy viszonylag nagyobb osszeget.
Az orokseg egy reszet a fent emlitett hozzatartozo hosszu tavu tamogatasara szeretnem forditani.
Viszont ha csak havonta utalok egy fix osszeget, tudom, hogy a rokon, aki az illeto napi szintu ellatasaert felelos, el fog kezdeni zaklatni es zsarolni, addig, amig havi sok szazezret, vagy akar egymilliot nem kuldok, nem lesz nyugtom se ejjel, se nappal, a penzt felelotlenul el fogja herdalni, es ily modon a forras nehany honap, 1-2 ev alatt el fog apadni, a kapcsolatunk pedig megromlik.
A fenti tartosan beteg rokon, aki a kedvezmenyezett lenne, tehat akinek az ellatasara szanom az osszeget, szerintem akar meg 10-15 evig is elelhet, de annal tobbet valoszinutlen.
Egy olyan penzugyi eszkozt keresek, amibe ha egyszer befizettem a teljes tokeosszeget, a kedvezmenyezett kap egy - altalam, vagy mashogyan meghatarozott - havi fix osszeget, amelynek modositasara a jovoben nincs modom se nekem, se a fenti rokonnak, sem pedig a tokehez nincs hozzaferes legalabbis egy bizonyos ideig. Ugy erzem, hogy a jovobeni zsarolasokat, kellemetlensegeket csak igy tudom elkerulni.
Elore is koszonom a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!