Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jó az észrevételem? (tippmix)

Jó az észrevételem? (tippmix)

Figyelt kérdés

Ugye az új tippmixxel több dologra is lehet fogadni, ilyen pl az 1-0 ról induló meccs és megteszem hazaiba mondjuk 1.10 ért. Na már most én mindig a favoritokra szoktam fogadni (max 2.00). Viszont kiszámoltam, hogy matematikailag kb. 2x akkora az esélye, hogy elmenjen mint ha ugyanakkora szorzót állítok össze 1X2-ből

tehát 1.10 x 1.10 X 1.10 x 1.10 = 1.46

vagy egy db 1.50 es meccs

az elsőnek 15% valószínűsége van, hogy bejön még a másodiknak 37,5% (több eseményre számoltam ki most csak egy példát írtam itt 2.5x nagyobb az esélye hogy a 2. jön mint az 1.) Fontos, hogy a hazai pályát mint tényezőt nem számoltam bele, mivel van, hogy hazait van hogy vendéget rakok, egy átlag értékkel számoltam.

(45% H 25% D 30% V --> ebből nekem lett 75% a győzelem 25% maradt a D és ezekből számítottam ki)

Szóval ez csak szerintem van így? vagy más is észrevette már? Igazság szerit én a sok "dupla esélyt" preferáltam inkább mert ugye 0-0 ról indul a meccs és akkor már a kezdő eredmény már nem jó és ha az esélyesebb ha már nem kap gólt akkor jön is, legalább egy 0-0, na de sok esetben buktam.

Illetve ha csak egy meccset rakok a 4 helyett, elég azt az egyet kielemezni (persze itt az arány a lényeg lehet 8-2, vagy 12-3 arányban is megjátszani őket, a lényeg hogy ugyannyi szorzót ad ki csak sokkal kisebb a valószinűsége)

2016. máj. 8. 12:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem így müködik, nincsenek esélyek, itt többnyire előre eldöntötték már ki fogja nyerni..
2016. máj. 8. 18:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha a szerencsejáték statisztikákon múlna, akkor minden héten megnyerném a lottót.
2016. máj. 12. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!