Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek megfelelő ez a...

Szerintetek megfelelő ez a motivációs levél? Mit írhatnék még bele?

Figyelt kérdés

Tisztelt Hölgyem / Uram!

Ezúton szeretnék jelentkezni az Önök által, a ... oldalán meghirdetett ... pozícióra.

Magas felhasználói szinten ismerem a Microsoft Office csomag programjait, továbbá új szoftverek használatát könnyedén sajátítom el. Angol nyelvből középfokú nyelvvizsgával rendelkezem, nyelvtudásomat napi szinten használom írásban és gyakran szóban is.

Célom, hogy egy hosszú távú, biztos munkahelyen helyezkedjek el, ahol fejleszthetem képességeimet és karriert építhetek.

Tisztelettel

...

2016. máj. 7. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez kevés. Én mindig a hirdetésnek megfelelően írom meg.
2016. máj. 7. 20:22
 2/3 anonim ***** válasza:
továbbá a motivációs levélben nem ismételni kell azt, ami már a CV-dben le van írva.
2016. máj. 7. 20:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Sztem amit irtal ide az nem motivacios level.. Ez egy elcsepelt vacak bocs. Kb leirtad par tomondatban a CVd..

Ertelmezd a szot..motivacios..

2016. máj. 7. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!