Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Internetes munkalehetőséget...

Internetes munkalehetőséget keresek egyetemistaként. Hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés
Sajnos az órarendem miatt nem igazán tudok állást vállalni, így gondoltam arra az opcióra, hogy internetes munkalehetőség után nézek. Bármi érdekelne. Hogyan kezdjek neki? Ötletek?
2010. ápr. 8. 17:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Vigyázz ezekkel, mert az internetes / otthon végezhető munkák 89%-a átverés! Fizettetnek veled X összeget, ami után kapsz információt! Ez az átverés benne, hogy ezen előre befizetett összegekből jön össze másoknak is a pénz. piramis játék!

Még mindig azt mondom, hogy a "munkába-járós" munkavállalás híve vagyok, az a biztos, legalább is addig, míg dolgozol aktívan!

Szerintem netes munkákba ne kezdj! Inkább TESCO-ba menj éjjeli árufeltöltőnek, oda mindig kell ember, hiszen gyakran cserélődnek az emberek a hajtás miatt! :)

2010. ápr. 8. 17:44
 2/3 anonim ***** válasza:
48%
internet sexchat
2010. ápr. 8. 17:48
 3/3 anonim válasza:
warriorforum.com
2010. ápr. 13. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!