Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha az állásról...

Mit jelent, ha az állásról telefonon semmit nem mondanak, csak személyesen?

Figyelt kérdés
felhívtak az előbb, hogy a profession.hu-n látták az önéletrajzomat és szimpatikus volt. vezető pozicióba keresnek embereket egy új vállalkozásba. de mikor kérdeztem mi lenne a munka, azt mondták, hogy az állásinterjún mondják el. csak az a baj, hogy én miskolci vagyok, az állásinterjúra pestre kell felmennem. minimum 10 ezer az utiköltség.
2010. ápr. 8. 12:14
 1/10 anonim ***** válasza:
lehet. hogy átverés, de nem tuti, azt tudod, hogy milyen cégről van szó?
2010. ápr. 8. 13:03
 2/10 A kérdező kommentje:
azt mondták, hogy egy új vállalkozás , semmi többet. küldeni fognak egy e-mailt azt mondták, talán abból kiderül valami. ideges lennék, ha egy átverés miatt elúszna 10 ezer ft-om...
2010. ápr. 8. 13:20
 3/10 anonim ***** válasza:

új vállalkozás, hm, az nem a legjobb. figyu, mondd meg nekik, hogy neked sokat kell utaznod emiatt és tudnod kell előtte ,hogy megéri e, kérjél tőlük bővebb információt, hogy milyen munkakör(oké vezetői), de konkrétan mivel foglalkozik a cég, mivel kell foglalkoznod milyen embereket irányítani, stb.

így tisztességes. ha ezt megtagadják, akkor mondd, hogy akkor passzolsz. lehet, hogy ilyen adatgyűjtős vagy biztosítós, vagy pénztanácsadós stb féle..

2010. ápr. 8. 13:26
 4/10 A kérdező kommentje:
igen, ez jó ötlet. ha megkapom az e-mailt írok is nekik. köszönöm ! remélem valami jó lesz, mert már nagyon beleéltem magam :(
2010. ápr. 8. 13:28
 5/10 anonim ***** válasza:
sok sikert, meglássuk, majd írd meg mi volt;)
2010. ápr. 9. 00:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Forever Living Products.... most kaptam az e-mailt. na szép... pedig már annyira beleéltem magam. :( elvállalnátok egy ilyet ?
2010. ápr. 11. 10:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Kizárt. Te se vállald el!!!
2010. ápr. 11. 14:39
 8/10 anonim ***** válasza:
ez konkrétan mit is takar? sajna nem ismerem a céget és munkásságát.
2010. ápr. 11. 15:30
 9/10 anonim válasza:

Ezt a céget ismerem.Voltam egyszer bemutatón!Sajnos!!!!!

120ezer forintot kell fizetned termékekért,és csak akkor dolgozhatsz ha ez meg van.Olyan embereket kell neked is toborozni,aki ezt kifizeti.Ebből van a jutalékod!Fix nincs!

NE MENJ!!!

2010. ápr. 11. 16:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Rengeteg sikersztori van ezekről, hogy ki mennyit kaszált, de kb. a fele se igaz. Annak biztos jó, aki régen kezdte és aládolgoznak, de aki most kezdni, annak nagyon jó kapcsolatainak kell, hogy legyen, máskülönben olyan lesz, mintha porszívóügynökként házalnál...
2010. ápr. 12. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!