Mit jelent, ha az állásról telefonon semmit nem mondanak, csak személyesen?
Figyelt kérdés
felhívtak az előbb, hogy a profession.hu-n látták az önéletrajzomat és szimpatikus volt. vezető pozicióba keresnek embereket egy új vállalkozásba. de mikor kérdeztem mi lenne a munka, azt mondták, hogy az állásinterjún mondják el. csak az a baj, hogy én miskolci vagyok, az állásinterjúra pestre kell felmennem. minimum 10 ezer az utiköltség.2010. ápr. 8. 12:14
1/10 anonim 

válasza:

lehet. hogy átverés, de nem tuti, azt tudod, hogy milyen cégről van szó?
2/10 A kérdező kommentje:
azt mondták, hogy egy új vállalkozás , semmi többet. küldeni fognak egy e-mailt azt mondták, talán abból kiderül valami. ideges lennék, ha egy átverés miatt elúszna 10 ezer ft-om...
2010. ápr. 8. 13:20
3/10 anonim 

válasza:

új vállalkozás, hm, az nem a legjobb. figyu, mondd meg nekik, hogy neked sokat kell utaznod emiatt és tudnod kell előtte ,hogy megéri e, kérjél tőlük bővebb információt, hogy milyen munkakör(oké vezetői), de konkrétan mivel foglalkozik a cég, mivel kell foglalkoznod milyen embereket irányítani, stb.
így tisztességes. ha ezt megtagadják, akkor mondd, hogy akkor passzolsz. lehet, hogy ilyen adatgyűjtős vagy biztosítós, vagy pénztanácsadós stb féle..
4/10 A kérdező kommentje:
igen, ez jó ötlet. ha megkapom az e-mailt írok is nekik. köszönöm ! remélem valami jó lesz, mert már nagyon beleéltem magam :(
2010. ápr. 8. 13:28
5/10 anonim 

válasza:

sok sikert, meglássuk, majd írd meg mi volt;)
6/10 A kérdező kommentje:
Forever Living Products.... most kaptam az e-mailt. na szép... pedig már annyira beleéltem magam. :( elvállalnátok egy ilyet ?
2010. ápr. 11. 10:12
8/10 anonim 

válasza:

ez konkrétan mit is takar? sajna nem ismerem a céget és munkásságát.
9/10 anonim válasza:
Ezt a céget ismerem.Voltam egyszer bemutatón!Sajnos!!!!!
120ezer forintot kell fizetned termékekért,és csak akkor dolgozhatsz ha ez meg van.Olyan embereket kell neked is toborozni,aki ezt kifizeti.Ebből van a jutalékod!Fix nincs!
NE MENJ!!!
10/10 anonim 

válasza:

Rengeteg sikersztori van ezekről, hogy ki mennyit kaszált, de kb. a fele se igaz. Annak biztos jó, aki régen kezdte és aládolgoznak, de aki most kezdni, annak nagyon jó kapcsolatainak kell, hogy legyen, máskülönben olyan lesz, mintha porszívóügynökként házalnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!