Az aktív korúak ellátásával kapcsolatban segítene valaki?
Figyelt kérdés
Az aktív korúak ellátására való jogosultságot ugye évente felülvizsgálják.Megkell lennie a 30 napnak vagy munkaviszonyként, vagy valaki háztartási alkalmazottjaként. Ha én megkérek egy családtagomat, hogy igazolja nekem, hogy én az ő háztartási alkalmazottja voltam egy hónapig, de közbe ő egy másik családtagomnak is igazolta ugyanabban az évben, akkor attól függetlenül igazolhatja nekem is, tehát igazolhatja két embernek is, csak az egyiknek mondjuk májusra, a másiknak pedig júniusra?2016. ápr. 26. 19:55
1/1 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy közeli rokon, családtagtól nem fogadnak el igazolást, hogy te az ő háztartásbelije voltál, vagy . Max ha valóban olyan ledurrant állapotban van, hogy akár ápolási segélyre is jogosult lennél .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!