Ha az én tulajdonomban van a Pc, és az alul leírtak alapján mi lehet ebből?
Kölcsönadtam a gépet hogy használja egy "barát" és ő fel ajánlotta hogy fizet érte, mondtam nem kell, de ő mondta ennyit megér, hogy használjam. 6 hónap múlva szükségem lett a gépre, és mondtam az illetőnek hogy szeretném visszakapni, mire ő belefizetett 25-ezret. Ő azt mondta mikor el szerettem volna vinni a gépet, hogy csak akkor vihetem el ha kifizetem a 25-ezeret. Nem lett megállapodva, de ő kitalálta hogy ha fizet még rá 15-ezret, akkor övé a gép. Hívtam rendőrt, és mivel az én tulajdonom, így hazavihettem rendőri felügyelettel. Párnap múlva jön követelőzni hogy vagy a gépet adom és ő még belefizet 15-ezret, mert benne van már 25-ezre, vagy vissza adom a 25-ezret. Nem lett szerződés(adásvételi) íratva hogy én eladom, mert szó nem volt ilyenről. Nekem az összes papírja megvan, hogy honnan vettem és tudom bizonyítani hogy az enyém a gép. Korábban fogyasztottam, már úgy két hete nem toltam weed-et, és ő avval zsarol, ha nem viszem a gépet vagy ha nem adom vissza a gépet úgy hogy még bele fizet 15-ezret feljelent. Ő csak szóval tudja bizonyítani, míg én papírokkal is!
A kérdésem az lenne hogy lehet ebből valami komolyabb bajom, ha feljelent? (Értelmes válaszokat, köszönöm.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!