Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen érzés csak számlákra...

Milyen érzés csak számlákra meg egy kis élelmiszerre dolgozni? Milyen érzés hogy egy kabátot se tud venni az ember?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 24. 14:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kérj fizetésemelést, ha kevesled.

Én év elején bementem a főnökömhöz, mondtam neki, hogy csábít a konkurencia, ha gondolja, akkor szívesen maradnék. Mondta, hogy elég nélkülözhetetlen ember vagyok, így gondolja, hogy meg tudjuk beszélni. Meg tudtuk...

Gondolom a Te munkád is hiányozna a főnöködnek, hiszen valami olyat csinálsz, amit más nem tudna megcsinálni, amivel értéket teremtesz, és gondban lenne a cég, ha hirtelen távoznál... oh wait...

2016. ápr. 24. 14:57
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem az lenne a normális ha mindenki normálisan keresne aki dolgozik?

Nyugaton azért ez működik úgy ahogy.

Elég szegény ott is a munkás, de azért filléres gondjai ritkán vannak.

2016. ápr. 24. 15:01
 13/15 anonim ***** válasza:
89%
te az a tag vagy, aki pár hónapja még arról osztotta az észt, hogy milyen jól keres egy osztrák mekiben?
2016. ápr. 24. 15:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen, ő séf fiú balázska, a proletárok védőszentje.
2016. ápr. 24. 15:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Balázska, javasolnék neked egy testhezálló online játékot a hülye kérdések kiírása helyett :D

[link]

2016. ápr. 24. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!