Milyen érzés csak számlákra meg egy kis élelmiszerre dolgozni? Milyen érzés hogy egy kabátot se tud venni az ember?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 24. 14:06
11/15 anonim válasza:
Kérj fizetésemelést, ha kevesled.
Én év elején bementem a főnökömhöz, mondtam neki, hogy csábít a konkurencia, ha gondolja, akkor szívesen maradnék. Mondta, hogy elég nélkülözhetetlen ember vagyok, így gondolja, hogy meg tudjuk beszélni. Meg tudtuk...
Gondolom a Te munkád is hiányozna a főnöködnek, hiszen valami olyat csinálsz, amit más nem tudna megcsinálni, amivel értéket teremtesz, és gondban lenne a cég, ha hirtelen távoznál... oh wait...
12/15 A kérdező kommentje:
Nem az lenne a normális ha mindenki normálisan keresne aki dolgozik?
Nyugaton azért ez működik úgy ahogy.
Elég szegény ott is a munkás, de azért filléres gondjai ritkán vannak.
2016. ápr. 24. 15:01
13/15 anonim válasza:
te az a tag vagy, aki pár hónapja még arról osztotta az észt, hogy milyen jól keres egy osztrák mekiben?
14/15 anonim válasza:
Igen, ő séf fiú balázska, a proletárok védőszentje.
15/15 anonim válasza:
Balázska, javasolnék neked egy testhezálló online játékot a hülye kérdések kiírása helyett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!